
Δείτε επίσης
Στη... μονταζιέρα φαίνεται πως «έκοψε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία τον υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη (27/9) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.
Ως η νούμερο ένα πρόκληση για τη Δημοκρατία χαρακτηρίστηκε η Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του 11ου Athens Democracy Forum, το οποίο πραγματοποιείται από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου και τελεί...
Δεν είναι φυσικά μείζον πρόβλημα, αλλά οι πολιτικοί αρχηγοί κατ΄εξοχήν δεν πρέπει να δίνουν αφορμή για σχόλια. Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, αρχηγός πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προφανώς μόνιμος κάτοικος εσωτερικού, πρέπει να λήξει και την εκκρεμότητα της στρατιωτικής του θητείας.
Σειρά σοβαρών ερωτημάτων θέτει η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου με αφορμή την ένταξη του Ζαγορίου στην Unesco.
Βολές σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης καλώντας τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει την επικοινωνία και να αρχίσει να μιλάει για τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα.
Η μετεξέλιξη του λιμανιού Ηγουμενίτσας σε εμπορικό κόμβο αποτελεί τον πυρήνα του σχεδίου Γκριμάλντι.
Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση
Το σχέδιο απονέκρωσης της ΑΔΑΕ με σκοπό τον ασφυκτικό κυβερνητικό έλεγχο και αυτής της Αρχής για να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών έβαλε στο επίκεντρο της συζήτησης της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη φαστ-τρακ διαδικασία που εκκίνησε η κυβέρνηση για την αντικατάσταση των μελών της.