Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα παιδιά της «Κιβωτού» είναι ασφαλή

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έστειλε μηνύματα στις γυναίκες με αφορμή την περιπέτεια υγείας της αδερφής του, αναφέρθηκε στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και στους στόχους του για την επόμενη τετραετία. Δείτε τη συνέντευξη Συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία ΓερμανούLive | Συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού.Posted by Kyriakos Mitsotakis on Saturday, November 26, 2022 ...

Δείτε επίσης

«Eχει ήδη καταβληθεί το 96% του φοιτητικού επιδόματος» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρωί του Σαββάτου.

iefimerida

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

kosmodromio

Στις 28 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την δημιουργία της 1ης Πολιτείας Καινοτομίας στις παλαιές εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ.

iefimerida

Το κοινοβούλιο του Περού απέρριψε αίτημα της πρόεδρος Ντίνα Μπολουάρτε να διεξαχθούν πρόωρα, τον Οκτώβριο του 2023, οι προεδρικές και οι βουλευτικές εκλογές.

kosmodromio

Αναφέρθηκε σε επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των οπτικών ινών 5G, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στη ναυτιλία...

thetoc

Διαλυτική για τη δημόσια υγεία φαίνεται πως είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα.

newsbreak

Στα άκρα η πολιτική σύγκρουση για τις παρακολουθήσεις μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τον Αλέξη Τσίπρα.

megatv

Τέσσερα ερωτήματα έθεσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

thecaller