Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση σπαταλά εξωφρενικά υπερβολικούς πόρους σε συμβούλους»

Σε δήλωση – απάντηση κατά του ΥΠΕΝ, προχώρησε ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.Οκ. Χαρίτσης, αναφερόμενος στην απάντησητου ΥΠΕΝ, σχετικά με τις καταγγελίεςτης αξιωματικής αντιπολίτευσης γιασπατάλη πόρων που θα μπορούσαν ναβοηθήσουν τους πολίτες, τόνισε πωςουσιαστικά το υπουργείο τους επιβεβαιώνειγια όσα υποστηρίζουν.Η δήλωση Χαρίτση«Με24 ώρες καθυστέρηση, το ΥΠΕΝ «σπεύδει»να απαντήσει στην τεκμηριωμένη καταγγελίαμας και επί της ουσίας να την επιβεβαιώσει.Αφού μας διαβεβαιώνει ότι τα 17 εκατ. θαδοθούν μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού (αυτόπροβλέπει ο Νόμος, πώς αλλιώς θα μπορούσενα γίνει;), η ηγεσία του ΥΠΕΝ επισημαίνειότι οι μικρομεσαίοι δεν αποκλείονταικαι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν καιαυτοί τα συγκεκριμένα κονδύλια! Λες ...

Δείτε επίσης

Το τριήμερο από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, στον Περισσό (Λεωφ. Ηρακλείου 145).

iefimerida

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο.

iefimerida

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου , έκανε σαφές πως η Αθήνα θα στηρίξει την Άγκυρα με όλες τις δυνάμεις της, για την αντιμετώπιση των καταστροφών...

newsbomb

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός του κ. Μητσοτάκη», δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

iefimerida

Η ανακοίνωση έγινε σε εκδήλωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

in.gr

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους δύο λαούς από τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ την Τουρκία και τη Συρία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

iefimerida

«Η χώρα ήταν λειτουργική. Υπήρξαν οργανωμένες διακοπές για να αποφύγουμε ευρύτερα δυνατά προβλήματα. Υπήρξε προετοιμασία, υπήρξε πλήρης συντονισμός, οι πολίτες είδαν διαφορές σε σχέση με τον παρελθόν. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να είναι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο ο κρατικός μηχανισμός», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση για την διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση.

iefimerida

Για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία, για τα αιτήματα που υπάρχουν για βοήθεια και για τον τρόπο που μπορεί να παρασχεθεί, καθώς και για την εξέλιξη της κακοκαιρίας 'Μπάρμπαρα', ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τα αρμόδια υπουργεία.

real