Γραφάκος: «Το 2022 θα έχουν δημοπρατηθεί όλες οι μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων στη χώρα»

«Προχωρούμε με ταχύτατους ρυθμούς στις υποδομές. Έχουν δημοπρατηθεί πάνω από 23 Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων και Βιοαποβλήτων, ενώ εντός του 2022 θα έχουν δημοπρατηθεί όλες στο σύνολό τους». Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων του ΥΠΕΝ, Μανώλης Γραφάκος. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, «το 2022 θα έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη για την ενεργειακή αξιοποίηση των υπολειμμάτων, έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά ταφής της τάξης του 10% ως το 2030». Σύμφωνα ...

Δείτε επίσης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, τόνισε πως πρέπει να μην διστάζουν να καταγγέλλουν τα...

newsbomb

«Η χώρα πληρώνει πολύ ακριβά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και σε ό,τι αφορά την πανδημία και σε ό,τι αφορά την ακρίβεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

iefimerida

Ο Αλέξης Χαρίτσης με ανακοίνωση του κριτικάρει την κυβέρνηση, για την αδυναμία της να παρέμβει στο ζήτημα της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας.

iefimerida

Ανέφερε ότι «διαψεύστηκαν πλήρως οι αρχικοί ισχυρισμοί της ΝΔ ότι η ακρίβεια θα ήταν «ένα παροδικό φαινόμενο» και ειδικότερα για το ενεργειακό είπε πως «τα όποια μέτρα της κυβέρνησης ήταν πολύ κατώτερα των περιστάσεων».

in.gr

«Η  Θεσσαλονίκη μεταμορφώνεται σε “μητρόπολη” ανάπτυξης και ποιότητας ζωής», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης.

iefimerida

Βολές κατά της κυβέρνησης ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του, με αφορμή τις διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

iefimerida

Στην ολοκλήρωση των εργασιών με κατάθεση και συζήτηση πορισμάτων από τα κόμματα μέσα στο καθορισμένο χρονικό πλαίσιο προχώρησε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

iefimerida