Για την ενίσχυση της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ συζήτησαν Κροζέτο - Μητσοτάκης, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Το ιταλικό υπουργείο Άμυνας με ανακοίνωσή του αναφέρεται στη συνάντηση του Γκουίντο Κροζέτο με τον Έλληνα πρωθυπουργό.Σε επίσημη ανακοίνωσή του το ιταλικό υπουργείο Άμυνας αναφέρεται στη συνάντηση που είχε, χθες στην Αθήνα, ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κροζέτο, μεταξύ των άλλων, ανέφερε: «Ελλάδα και Ιταλία συνδέονται με σταθερή φιλία και ισχυρή συνεργασία, με κοινή δράση τόσο στο ΝΑΤΟ, όσο και στην ΕΕ. Στο σημερινό γεωπολιτικό πλαίσιο είναι σημαντική η περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών μας, ώστε να ευνοηθεί η σταθερότητα και η ασφάλεια στην ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 'ανέβασε' στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

real

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού.

real

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 30 Μαΐου τις περιφερειακές ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου.

real

Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος κρατείται από τις αλβανικές αρχές από τις 12 Μαΐου, υιοθέτησε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, μετά από εισήγηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

real

'Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων' τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

real

Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία - Ο καγκελάριος Σολτς προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Βερολίνο

protothema

Καταψήφισαν οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ υπερψήφισε η παράταξη του Παύλου Γερουλάνου «Αθήνα είσαι Εσύ»

protothema