Γεωργιάδης σε Πολάκη: Είσαι «Ραντανπλάν» βουλευτής με τα λεφτά του Καλογρίτσα - Δείτε βίντεο

«Ρανταπλάν» βουλευτή με τα «λεφτά του Καλογρίτσα» αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Παύλο Πολάκη βάζοντας νέα φωτιά στο πολιτικό σκηνικό που στήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λούκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος – ομοιάζει κάπως – που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακιών ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ...

Δείτε επίσης

Στην Ιαπωνία για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτακης.

iefimerida

Δημόσια δήλωση παραίτησης από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Καλογιαντσίδης, ο οποίος επικαλείται σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής και «παράδοση στο Προξενείο».

iefimerida

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα και την Τρίτη στην Ιαπωνία

protothema

Βαλίτσα μονίμως ανά χείρας, ατελείωτα τηλεφωνήματα και e-mails, κοστούμια και άπειρες γραβάτες, ζεστά μπουφάν, γάντια και καπελάκια για το κρύο, κι ύστερα τα

espressonews

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε στην εκπομπή ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

flash

Για «δίκαιο αγώνα» της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, συνεχίζοντας το γαϊτανάκι των προκλήσεων εναντίον της Ελλάδας.Σε μήνυμά του στο twitter, αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο αγώνας για την τουρκικότητα που δίνουν οι Δυτικοθρακιώτες ομογενείς μας για περισσότερα από 30 χρόνια συνεχίζεται και σήμερα με την ίδια αποφασιστικότητα όπως την πρώτη μέρα.

lykavitos

Το ζήτημα, που θα κυριαρχήσει στην ατζέντα των συναντήσεων στην Ιαπωνία, είναι η ενίσχυση και βελτίωση των διμερών σχέσεων, καθώς και η εδραίωση και συστηματοποίηση της συνεργασίας, δεδομένου ότι για την Ελλάδα, η Ιαπωνία αποτελεί ταυτόχρονα μια ισχυρή οικονομία και ένα μέλος του G7.

flash

Τις θετικές επιδόσεις στην οικονομία, η οποία πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, αλλά και τις θετικές προοπτικές, που ανοίγονται για επενδυτές, αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Ιαπωνία από την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου έως την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου.Η ανάρτηση του πρωθυπουργού από την Ιαπωνία:

lykavitos