Ελληνοτουρκικά: Ενεργειακός «πόλεμος» Ελλάδας-Τουρκίας ξεκίνησε ήδη στη Μεσόγειο - Πού εκτιμάται ότι θα βγάλουν οι Τούρκοι το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» (Video)

Ελληνοτουρκικά: Ένας ενεργειακός «πόλεμος» στην καρδιά της Μεσογείου βρίσκεται προ των πυλών. Οι Τούρκοι προαναγγέλλουν ότι θα στείλουν το γεωτρύπανό τους στην Ανατολική Μεσόγειο για να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα, τη στιγμή που «βαραίνει» η σκιά του τουρκολιβυκού κι ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι ελληνικές έρευνες νοτιοδυτικά της Κρήτης. Ενώ, στις έρευνες που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων σε Κρήτη και Πελοπόννησο, αλλά και σε αυτές που θα ξεκινήσουν στα Ιωάννινα, αναφέρθηκε ο Κώστας Σκρέκας. Οι έρευνες της Ελλάδας για υδρογονάνθρακες Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε για τις ενέργειες της Ελλάδας η διπλωματική συντάκτρια Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: Το ...

Δείτε επίσης

Τις ευκαιρίες που δίνει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

'Η πρόκληση είναι αυτή η δεκαετία να είναι η δεκαετία ενός μεγάλου άλματος', σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

real

Τις ευκαιρίες που δίδει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

«Νομίζω ότι πια είναι σαφές ότι το συλλογικό όφελος από μία τολμηρή πορεία μεταρρυθμίσεων είναι αυτό το οποίο βλέπουμε: είναι το 6% ανάπτυξη... Κυριάκος Μητσοτάκης

zougla

Το αεροπλανοφόρο δεν κρίθηκε σκόπιμο να ελλιμενιστεί, ενώ διατάχθηκε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

kosmodromio

«Υπάρχουν, ένας τέως πρωθυπουργός κι ένας νυν πρωθυπουργός, η σύγκριση είναι πολύ ξεκάθαρη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκλογές μιλώντας σε αποφοίτους αμερικανικών πανεπιστημίων

protothema

Με τον διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

iefimerida

Με τον Διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

iefimerida