Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης, οι ρακές και η «οργή» της Μαρέβας για τις ανθοδέσμες – Το νέο βίντεο στο TikTok

Τη ρουτίνα μιας προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη, όπου βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα και πριν διαγνωστεί θετικός στην Covid αποφάσισε να αποκαλύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και από το οποίο δεν έλειψε το χιούμορ.  } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } ...

Δείτε επίσης

«Η δίαιτα των εκλογών» είναι ο τίτλος του βίντεο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, με... σπαρταριστά στιγμιότυπα από παλαιότερες περιοδείες του

protothema

Με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) συναντήθηκε την Τρίτη (26/9) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida

Με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) συναντήθηκε την Τρίτη (26/9) π πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε την Τρίτη με τα μέλη της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της τοπικής Βουλής του κρατιδίου της Σαξωνίας-Ανχαλτ της Γερμανίας.

iefimerida

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και πλήθος στελεχών έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του συνδυασμού «Ανοικτή Πόλη» τού Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο.

iefimerida

Μέλη του Συνδέσμου μπορούν να αναλάβουν την επισκευή, ανακατασκευή, αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν υποστεί φθορές

protothema

«Βλέπω τα πράγματα με ψυχραιμία και προσπαθώ να τα βλέπω από απόσταση», ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές της Κυριακής.

agrinionews