Εκλογές 2023: Νέος ακροδεξιός συνασπισμός από Μπογδάνο, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα | LiFO

Ένα νέο ακροδεξιό σχηματισμό με την ονομασία «Πατριωτικός Συνασπισμός» ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στον οποίο συμμετέχει ο ίδιος, το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και άλλα επτά κόμματα με σκοπό τη συμμετοχή στις εκλογές. Στο νέο εκλογικό συνδυασμό συμμετέχουν εννέα συνολικά κόμματα του χώρου της ακροδεξιάς, κάποια από τα οποία κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές χωρίς να καταγράψουν ιδιαίτερα αποτελέσματα.Στόχος του συνασπισμού των κομμάτων αυτών είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Εμφιετζόγλου είναι «να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε ...

Δείτε επίσης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στις επισκέψεις που πραγματοποιεί θέλει να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, το οποίο είναι σχολείο για ΆμεΑ, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει γυμναστικές επιδείξεις! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε εκεί για …

tromaktiko

Σειρά σοβαρών ερωτημάτων θέτει η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου με αφορμή την ένταξη του Ζαγορίου στην Unesco.

epiruspost

Δεν είναι φυσικά μείζον πρόβλημα, αλλά οι πολιτικοί αρχηγοί κατ΄εξοχήν δεν πρέπει να δίνουν αφορμή για σχόλια. Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, αρχηγός πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προφανώς μόνιμος κάτοικος εσωτερικού, πρέπει να λήξει και την εκκρεμότητα της στρατιωτικής του θητείας.

agrinionews

Βολές σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης καλώντας τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει την επικοινωνία και να αρχίσει να μιλάει για τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα.

agrinionews

Στη... μονταζιέρα φαίνεται πως «έκοψε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία τον υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη (27/9) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

agrinionews

Η μετεξέλιξη του λιμανιού Ηγουμενίτσας σε εμπορικό κόμβο αποτελεί τον πυρήνα του σχεδίου Γκριμάλντι.

epiruspost

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine

Το σχέδιο απονέκρωσης της ΑΔΑΕ με σκοπό τον ασφυκτικό κυβερνητικό έλεγχο και αυτής της Αρχής για να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών έβαλε στο επίκεντρο της συζήτησης της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη φαστ-τρακ διαδικασία που εκκίνησε η κυβέρνηση για την αντικατάσταση των μελών της.

efsyn