
Δείτε επίσης
«Οι Ουκρανοί σήμερα αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να ζουν σε μια δημοκρατική κοινωνία. Η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση στέκονται στο πλευρό τους» υπογράμμισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών
Μετά το «όχι» που είπαν Ηλιόπουλος και Ακρίτα στο ενδεχόμενο παραίτησής τους ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχερεί να κλείσει τη συζήτηση - «Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία» είπε σε δηλώσεις του
H Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα στους «Αταίριαστους», δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον χαμό που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.
Με επενδυτές, εκπροσώπους εταιρειών διαχειριστών κεφαλαίων και τραπεζών, οι οποίοι και τον συνεχάρησαν για τη νέα εκλογική νίκη και την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεπτόταν τις Σπέτσες από παιδί, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του. Στο νησί ήθελε να αποκτήσει με την πρώτη ευκαιρία ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής και όταν έμαθε πως μπήκε πωλητήριο στο συγκεκριμένο αρχοντικό, οι διαδικασίες για την αγορά έτρεξαν ταχύτατα.
H Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη σήμερα στους Αταίριαστους δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον χαμό που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.
Το πολιτικό σχέδιο της ομάδας Κασσελάκη, οι αρχές της Αριστεράς και το κεντρικό διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής.
Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση