Ειδικό Δικαστήριο - Τόμπρας: Το κανάλι θα το έστηνε ο Καλογρίτσας για τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ κατ΄εντολή του Μαξίμου

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών που διεξάγεται η δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες του έτους 2016 ο βασικός μάρτυρας Κυριάκος Τόμπρας, επισήμανε ότι «το κανάλι θα το έστηνε ο Καλογρίτσας για λογαριασμό «των παιδιών» του ΣΥΡΙΖΑ, κατ΄ εντολή και υπόδειξη του Μαξίμου», ενώ επισήμανε ότι ο επιχειρηματίας εκβιάστηκε κατά το στάδιο της ανάκρισης μέσα στον Άρειο Πάγο.Ειδικότερα, χωρίς την παρουσία του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, αλλά αντίθετα με την παρουσία του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών για την υπόθεση του διαγωνισμού των ...

Δείτε επίσης

«Τελικά οι μόνοι που αισθάνονται ‘ασφαλείς’ επί Μητσοτάκη είναι οι μαφιόζοι και οι επίορκοι» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

in.gr

«Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ κυνηγούσε την Greek Mafia, επί ΝΔ η ΕΥΠ διοικείται από την Greek Mafia» δήλωσε στην ανακοίνωσή του το ΣΥΡΙΖΑ.

kosmodromio

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

newsbomb

Για την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους και ειδικά σε όσους εργάζονται στο χώρο της Υγείας, προχώρησε ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέας Ξανθός.

iefimerida

Για την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους και ειδικά σε όσους εργάζονται στο χώρο της Υγείας, προχώρησε ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέας Ξανθός.

iefimerida

Συλλυπητήριο μήνυμα στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.

real

Τι δήλωσε για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

real

Να κλείσουν την οθόνη και να χαρούν τον χιονιά προτρέπει τους μαθητές ο τομεάρχης Παιδείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Φίλης.

real