Δόσεις δανείων και επιτόκια: Τι επιδιώκουν κυβέρνηση και τράπεζες - «Ιλαροτραγωδία» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ | Flash.gr

Έστω και όψιμα και αφού η κατάσταση ξέφυγε η κυβέρνηση ενόψει και εκλογών επιδιώκει από τις τράπεζες στήριξη των ενήμερων δανειοληπτών, περισσότερες ρυθμίσεις δανείων με την αξιοποίηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων και μείωση των προμηθειών για συνήθεις τραπεζικές εργασίες. Ο υπουργός Οικονομικών σε χθεσινές του δηλώσεις, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα επιτόκια δανεισμού και καταθέσεων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την Τράπεζα της Ελλάδος. Όπως συγκεκριμένα τόνισε «το μέσο επιτόκιο των νέων καταθέσεων είναι 0,05% σταθερό. Το μέσο επιτόκιο των νέων δανείων τον Οκτώβριο αυξήθηκε κατά 0,26% και είναι 4,86%, απαράδεκτο. Θα πρέπει να κάνουν αύξηση ...

Δείτε επίσης

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

iefimerida

Μιλώντας στο Newsweek, ο Γιαβλίνσκι, ιδρυτής του κόμματος Yabloko, είπε ότι «η κατάπαυση του πυρός είναι απολύτως απαραίτητη, τότε θα ξεκινήσουμε κάθε είδους συνομιλίες».

kosmodromio

Ευθύνες στην κυβέρνηση αποδίδει τη εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για «το κόμμα Κασιδιάρη» τονίζοντας πως «χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους».

iefimerida

Δωρεά εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης στον δήμο Μπερίσο της Αργεντινής, στην πόλη με την παλαιότερη ελληνική κοινότητα στη Νότια Αμερική και με ισχυρά στοιχεία πολυπολιτισμικότητας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στο Μπουένος Άιρες.

iefimerida

'Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει στο στόχαστρο τους ανθρώπους του Πολιτισμού γιατί τους φοβάται, όπως ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει', αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την 'πρωτοφανή μεταπολιτευτικά', όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση των καθηγητών του Εθνικού Θεάτρου να παραιτηθούν.

real

Ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί, όπως αναφέρει, 'χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους', αποδίδει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για 'το κόμμα Κασιδιάρη'.

real

«Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

lifo

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

iefimerida