Διπλή, ηχηρή απάντηση Ελλάδας και ΗΠΑ στον Ερντογάν για την αποστρατικοποίηση των νησιών

Επιμένει η Άγκυρα σε ανιστόρητες διεκδικήσεις, θέτοντας εκ νέου θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου, μετά τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν και την ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας, λαμβάνοντας όμως διπλή απάντηση τόσο από την Αθήνα όσο και από την Ουάσινγκτον. Οι ΗΠΑ έδωσαν χθες το βράδυ ηχηρή απάντηση στη Τουρκία, λίγο μετά το πέρας της συνεδρίασης του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας, που έθεσε για μια ακόμη φορά, θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου καθώς και το νέο παραλήρημα Ερντογάν, ο οποίος μίλησε σε δύο τουρκικά ΜΜΕ. ΚΟΣΜΟΣ  28/09/2022  23:45 Ο Ερντογάν ...

Δείτε επίσης

Το ΜέΡΑ25 χαιρετίζει απόφαση του ΣτΕ η οποία έκρινε αντισυνταγματικές διατάξεις των νόμων που αφορούν το σύστημα διακυβέρνησης των δήμων και των περιφερειών.

kosmodromio

Μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα είναι «ισχυρή, αποτρεπτική δύναμη» έστειλε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχο του Ρεθύμνου.

iefimerida

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης .

newsbomb

Μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα είναι 'ισχυρή, αποτρεπτική δύναμη' έστειλε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχο του Ρεθύμνου.

real

Το νέο τρόπο επαφής με τους πολίτες μέσω Facebook συνέχισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μία μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

iefimerida

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα δεν θα παραιτηθεί παρά το σκάνδαλο με τα χρήματα που έκλεψαν από τη φάρμα του.

kosmodromio

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις για το «καλάθι του νοικοκυριού» το οποίο θα ισχύσει για την περίοδο των εορτών, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως παράλληλα αναμένεται να αποσαφηνιστεί και κατά πόσον θα υπάρξει ανάλογο «καλάθι» για την αγορά παιχνιδιών.

iefimerida

Τον νέο τρόπο επαφής με τους πολίτες μέσω Facebook συνέχισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μία μακροσκελή ανάρτηση όπου παρουσίασε το κυβερνητικό έργο για την εβδομάδα που πέρασε.

in.gr