Δένδιας: Απολύτως επιτεύξιμος ο στόχος εκλογής της Ελλάδας ως μη μόνιμου μέλους του Συμβ. Ασφαλείας του ΟΗΕ

«Η Ελλάδα, αξιοποιώντας την πολυεπίπεδη προσέγγισή της στην εξωτερική πολιτική, έχει εξασφαλίσει ήδη την έγγραφη δέσμευση 113 κρατών για την υπερψήφιση της υποψηφιότητας εκλογής της ως μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τη διετία 2025-26», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του για την υποψηφιότητα της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στην εφημερίδα «Απογευματινή».«Δεδομένου ότι τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, κατά παράδοση, δεν διατυπώνουν τη δέσμευσή τους για τη στήριξη υποψηφιοτήτων, εκτιμούμε ότι ο στόχος της εκλογής μας είναι απολύτως επιτεύξιμος», αναφέρει. ΠΟΛΙΤΙΚΗ  24/01/2023  15:24 Δένδιας: ...

Δείτε επίσης

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ απέλυσε τον πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος Ναχίμ Ζαχάουι από την κυβέρνηση την Κυριακή.

kosmodromio

Ειδική μνεία του πρωθυπουργού στο νέο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Ψυχογηριατρικής Υποστήριξης.

newsbomb

Οι ειδικοί υποστηρίζουν εδώ και χρόνια ότι η συνεργασία οικογένειας, σχολείου και ειδικών είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των φαινομένων του σχολικού εκφοβισμού.

real

Στην καταβολή των αυξημένων συντάξεων, αλλά και στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον Οίκο Fitch αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην καθιερωμένη πλέον κυριακάτικη ανάρτηση του στο Facebook, που ανακεφαλαιώνει το κυβερνητικό έργο της εβδομάδος που πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

real

Έκανε λόγο για μία γυναίκα «με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μορφωμένη και καλλιεργημένη»

lifo

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε μια ανάρτηση εναντίον όσων βρίζουν και προκαλούν κάτω από τα «ποστ» του στο Twitter

protothema

Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις αυξήσεις στις συντάξεις, την αναβάθμιση απο τη Fitch και το πρόγραμμα για φωτοβολταϊκά στις στέγες

in.gr

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης και να συνομιλεί με τον κ. Δένδια.

newsbomb