Αποκλεισμός κόμματος Κασιδιάρη: Η Τσαπανίδου εγκαλεί την κυβέρνηση για το «παρών» ΣΥΡΙΖΑ -«Χάθηκε η ευκαιρία»

Ευθύνες στην κυβέρνηση αποδίδει τη εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για «το κόμμα Κασιδιάρη» τονίζοντας πως «χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους».«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε σήμερα ότι κάθε άλλο παρά τη συναίνεση επιδίωκε» αναφέρει η κα Τσαπανίδου και προσθέτει: «Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δέχτηκε να κάνει ένα βήμα πίσω από την αρχική του πρόταση και να προτείνει τελικά ως συμβιβαστική λύση την πρόταση των συνταγματολόγων Αλιβιζάτου - Κοντιάδη, η κυβέρνηση επέμεινε στη δική της προβληματική διάταξη».Συνεχίζοντας, κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «στη δήλωση του περισσεύει η υποκρισία». ...

Δείτε επίσης

Την Κυριακή 21 Μαΐου θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά την διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

real

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενημέρωσε σχετικά με την προκήρυξη των Εκλογών και τη συνεπαγόμενη διάλυση της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

newsbomb

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί σε άπασα την επικράτεια (των σουαρέ των βορείων προαστίων) ως αποτέλεσμα της «επιπόλαιας, αντιδημοκρατικής, αντισυνταγματικής, αστείας, εξωφρενικής κλπ κλπ» στάσης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών. Αντίθετα, απόλυτη νηνεμία ακολούθησε τις αντίστοιχες θέσεις των δύο «μεγάλων και θεσμικών» κομμάτων.

iefimerida

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τον στόχο της αυτοδυναμίας και τα σενάρια για την επόμενη μέρα των εκλογών σε συνάρτηση με τις μέχρι σήμερα τοποθετήσεις των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων μίλησε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

iefimerida

Το αργότερο στις αρχές Ιουλίου οι δεύτερες εκλογές

lifo

Αρχές Ιουλίου οι δεύτερες κάλπες αν χρειαστεί

protothema

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στην έντονη συζήτηση που έχει ανοίξει στη Χαριλάου Τρικούπη στον απόηχο δηλώσεών του.

iefimerida

Την πολυαναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

kosmodromio