Ανδρουλάκης: Ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να «κρατούν» χαμηλά τη μπάλα χωρίς έπαρση

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν καλό και ήρεμο ενώ μετά την εισήγηση του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, τοποθετήθηκαν σχεδόν όλα τα στελέχη του κόμματος. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } ...

Δείτε επίσης

Επικριτικά σχολιάζει το ΚΚΕ τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ σχετικά με το προσφυγικό, καθώς θεωρεί ότι η προωθούμενη συμφωνία ΕΕ και Ελλάδας με την Τουρκία «μετατρέπει τους ξεριζωμένους σε πιόνια».

iefimerida

Για δεύτερο 24ωρο μετά την εκλογή Κασσελάκη, πρωτοκλασάτα στελέχη δίνουν μάχη χαρακωμάτων - Τι είπαν Φίλης, Ξυδάκης, Γεροτζιάφας, Καρανίκας, Καββαδία, Παππάς, Βαρεμένος, Γεροβασίλη

protothema

Στη Λαμία βρέθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με δημάρχους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Elias».

iefimerida

«Η δίαιτα των εκλογών» είναι ο τίτλος του βίντεο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, με... σπαρταριστά στιγμιότυπα από παλαιότερες περιοδείες του

protothema

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε την Τρίτη με τα μέλη της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της τοπικής Βουλής του κρατιδίου της Σαξωνίας-Ανχαλτ της Γερμανίας.

iefimerida

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και πλήθος στελεχών έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του συνδυασμού «Ανοικτή Πόλη» τού Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο.

iefimerida

Με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) συναντήθηκε την Τρίτη (26/9) π πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida