Αλβανία: Εγκαίνια του «Ελληνικού Πάρκου» στα Τίρανα από τον Κ. Μπακογιάννη

Πάρκο έξι στρεμμάτων που χρηματοδοτήθηκε από ελληνικές επιχειρήσεις στην Αλβανία εγκαινίασαν την Παρασκευή στα Τίρανα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο ομόλογός του της αλβανικής πρωτεύουσας Εριόν Βελιάι, παρουσία πλήθους κόσμου.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ωραιότερο δώρο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης εκτός χώρας» είπε μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του “ Ελληνικού Πάρκου”, όπως ονομάζεται.

Το Ελληνικό Πάρκο παραδόθηκε την Παρασκευή στους πολίτες των Τιράνων μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αποτελεσματικής συνεργασίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα και του δημάρχου Τιράνων Εριόν Βελιάι.

Όπως τονίστηκε και από τις δυο ...

Δείτε επίσης

«Η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν δεν ήταν έτοιμη. Καταψήφιζε»

athensvoice

Για τεστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ. Τσίπρας, κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές με αφορμή το αίτημα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για κήρυξη αργίας την Δευτέρας 2 Αυγούστου, με αφορμή το επερχόμενο κύμα καύσωνα."Γιατί όχι μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι;", διερωτώνται προσθέτοντας πως λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι.

skai

Τι δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης των εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, στην οποία υπογράμμισε τον αποσταθεροπ...

news247

Η Τουρκία πρέπει να αναγνωρίσει ότι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας αποτελεί θεμελιώδη αρχή για τις σχέσεις μεταξύ όλων των κρατών ανέφερε ο Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του μετά το πέρας της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

kathimerini

Την κριτική της κυβέρνησης προκάλεσε η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα διά της οποιας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος γνώμες ειδικών, όπως αναφέρει, φαίνεταιο να εισηγείται την κήρυξη αργίας την ερχόμενη Δευτέρα λόγω του καύσωνα.

kathimerini

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα λόγω της κορύφωσης του καύσωνα στη χώρα, τη συγκεκριμένη ημέρα.

iefimerida