Αλέξης Τσίπρας: Η συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι». Ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι». ειδησεισ Survivor:  «Γκρέμισαν τα τείχη» στα Φάρσαλα για την επιστροφή του Κατσαούνη Πρόεδρος Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας ...

Δείτε επίσης

Στην Αλβανία μεταβαίνει αύριο Δευτέρα 23 Μαΐου ο Νίκος Δένδιας.

iefimerida

Aπό τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ., κλείνοντας το τριήμερο συνέδριο του κόμματος.

iefimerida

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα κλείσει με τη δευτερολογία του Νίκου Ανδρουλάκη

athensvoice

Η χώρα μας λειτουργεί επί τη βάσει αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών, εδραιώνοντας τη θέση της όχι μόνο απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα ως ένας αξιόπιστος σύμμαχος ο οποίος σέβεται και εφαρμόζει τους νόμους και τους κανόνες της διεθνούς τάξης", σημειώνει o έλληνας ΥΠΕΞ

in.gr

Aπό τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα κλείνοντας το τριήμερο συνέδριο του κόμματος.

real

'Η κοινωνική πολιτική δεν είναι λόγια, ούτε ευχολόγια. Κοινωνική πολιτική είναι οι θεσμικές παρεμβάσεις που αναλαμβάνουμε προκειμένου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, στην πράξη', επισήμανε ο υπουργός Τουρισμού.

real

Με υποψήφιους τον Γκουστάβο Πέτρο και τον Φεντερίκο Γκουτιέρες αναμένεται να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Κολομβία.

kosmodromio

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους παρευρισκόμενους στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

protothema