Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ για ενίσχυση της εργασίας - Οι θέσεις των φορέων

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας για "την ενίσχυση της εργασίας - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 - Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας - Αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας" στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Υπέρ του νομοσχεδίου επί της Αρχής τάχθηκε η ΝΔ. Αντίθετα, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας) το καταψήφισαν, ενώ το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια. ...

Δείτε επίσης

"Την επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι γιατί αυτό διδάσκει η πρόσφατη εμπειρία".

capital

Μίλησε για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες με στόχο την αύξηση των μισθών και την περαιτέρω μείωση της ανεργίας.

capital

Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα το πρόγραμμα των διμερων και πολυμερών επαφών που πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος

capital

Αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να εκμεταλλευτεί τα θύματα των καταστροφών στη Θεσσαλία είναι η κυβέρνηση, δήλωσε.

capital

"Σήμερα τιμάμε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, ενώ εκτελούσαν το ευγενές καθήκον του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, στο όνομα της πατρίδας τους".

capital

"Αυτό το σχέδιο προϋποθέτει την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων μαζί με τη συντριβή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών".

capital

Στα χαρακώματα τα δυο στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο "κάδρο" ο Αλέξης Τσίπρας. Ζητείται από στελέχη έως και τώρα να παρέμβει για να τραβήξει χειρόφρενο στην τοξικότητα. Αναβρασμός στο εσωτερικό. Η στάση Κασσελάκη.

capital

"Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα άλλοι το έκαναν", σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

capital