Κώστας Μπακογιάννης: Στους 5 καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης

Στη λίστα με τους πέντε καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης για το 2021 εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Στην αξιολόγηση της πλατφόρμας mayorsofeurope.eu, ο δήμαρχος Αθηναίων φιγουράρει στο top 5 μαζί με τους δημάρχους του Αμβούργου, της Στοκχόλμης, της Πράγας και της Μπρατισλάβα.Στο σχετικό άρθρο της πλατφόρμας αναφέρεται ότι ο οργανισμός παρακολούθησε στενά το έργο των δημάρχων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες πρακτικές, αλλά και τα θετικά παραδείγματα, τα οποία μπορούν να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους αρχηγούς των ευρωπαϊκών πόλεων, κατέληξε στο top 5 των Ευρωπαίων δημάρχων.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣύμφωνα με την ...

Δείτε επίσης

Στη λίστα με τους πέντε καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης για το 2021, εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

iefimerida

Ένα υπαίθριο γυμναστήριο, με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, «ξεφύτρωσε» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

iefimerida

Από ελληνική μέχρι ασιάτικη κουζίνα κι από μεξικάνικη μέχρι ιαπωνική, αυτά είναι τα νέα εστιατόρια της Αθήνας που θα μας φιλοξενήσουν το 2022.

iefimerida

Οι πρόσφατες εικόνες ντροπής που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου από τον Δήμο Ζηρού, και το «κολαστήριο» των αδέσποτων ζώων που διατηρεί, οδήγησαν σε μια συγκινητική επιχείρηση διάσωσης των σκύλων της περιοχής, από τις ζωοφιλικές οργανώσεις «A little shelter» και «Dogs’ Voice».

iefimerida

Γλυκά που μοιάζουν με μικρά έργα Τέχνης υψηλής αισθητικής, βιτρίνες που μοιάζουν περισσότερο με κοσμηματοπωλείο παρά ζαχαροπλαστείο και εξαιρετικές γεύσεις.

iefimerida

Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το κτήριο που στέγαζε το ιστορικό πολυκατάστημα ΜΙΝΙΟΝ, έλαμψε και πάλι, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια ιδιαίτερα πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας.

iefimerida

Την... καθιερωμένη πλέον βασιλόπιτα-κόσμημα ετοιμάζει και φέτος ο Κρίτων Πουλής στο Bon Bon Fait Maison.

iefimerida

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το Experience Park του Ελληνικού, μέρος του Μητροπολιτικού πάρκου, άνοιξε τις πύλες του αποτελώντας πόλο έλξης για τις γιορτές.

iefimerida