Νομικά κατά της Παναχαϊκής ο Αραβίδης

Ο Χρήστος Αραβίδης κατέθεσε προσφυγή κατά της Παναχαϊκής και ακολούθησε τον Άλμπερτ Μπρους. Νέα προσφυγή κατά της Παναχαϊκής από ποδοσφαιριστή του ρόστερ της περσινής σεζόν. Μετά τον Άλμπερτ Μπρους, ο Χρήστος Αραβίδης κινήθηκε νομικά σε βάρος των Αχαιών και ζητά δεδουλευμένα και τη λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος επιθετικός το καλοκαίρι του 2020 είχε υπογράψει 4ετές συμβόλαιο. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Αραβίδης κατέγραψε 21 συμμετοχές και 6 γκολ με την ομάδα της Πάτρας. ...

Δείτε επίσης

Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, μετά από νέο επεισόδιο που είχε με ιερείς, νωρίτερα.

sdna

Οι Αμερικανοί επενδυτές διατηρούν «ζεστό» ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή όπως δήλωσε ένας εξ αυτών. Μεσάζων ο παλιός γενικός αρχηγός των Αχαιών, Πέτρος Σταθάκης.

sdna

Κραυγή αγωνίας από τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής «Nortenos», οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στην ιστορική ομάδα της Πάτρας.

sdna

Ακόμα δύο ποινές αφαίρεσης βαθμών επιβλήθηκαν στην Παναχαϊκή, για οφειλές τους στους πρώην παίκτες τους Χύσα και Λαμπρόπουλο.

sdna

Ο βετεράνος άσος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Πάτρας από διαφορετικό πόστο.

sdna

Το SDNA αποκαλύπτει τη μία εκ των τεσσάρων προτάσεων που απέρριψε ο Γιώργος Μπάρλος στην Παναχαϊκή. Αμερικανοί επενδυτές αναλάμβαναν τα χρέη της ΠΑΕ, ποιο το ποσό που πρότειναν να δώσουν, πού δραστηριοποιούνται. Τι ζήτησε ο επικεφαλής της διοίκησης για να αποχωρήσει.

sdna

Συνεχίζει ως έχει η ομάδα της Πάτρας, με τον Γιώργο Μπάρλο να παραμένει επικεφαλής της διοίκησης.

sdna

Ο Χρήστος Αραβίδης επιβεβαίωσε ότι το κεφάλαιο της ομάδας της Πάτρας έκλεισε για τον ίδιο.

sdna