Σπυρόπουλος: «Ευκαιρία για τον Σάντος - Χωρίς ηγέτη η Ισπανία»! (vid)

Ματσάρες στο σημερινό πρόγραμμα του Euro, με τον Αλέξη Σπυρόπουλο να αναλύει τους αγώνες Ουγγαρία-Γαλλία, Πορτογαλία-Γερμανία και Ισπανία-Πολωνία. Το πιο άνισο παιχνίδι της διοργάνωσης που γίνεται στη Βουδαπέστη ανάμεσα σε Ουγγαρία και Γαλλία, η... ευκαιρία του Σάντος που μπορεί να πάρει εκδίκηση από τη Γερμανία, αλλά και η Ισπανία που δεν έχει έναν leader. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σε μία μοναδική ανάλυση των σημερινών αγώνων του Euro: ...

Δείτε επίσης

Στην Ιταλία μετά την κατάκτηση του Euro πλέον έχουν βάλει ως στόχο την ανάληψη μίας μεγάλης διοργάνωσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

sdna

Τα 10 καλύτερα γκολ από τα 142 που σημειώθηκαν συνολικά στο Euro 2020 επέλεξε η UEFA και τώρα ζητάει να επιλέξετε το καλύτερο.

sdna

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας οπαδός πριν από οκτώ χρόνια είχε προβλέψει ότι στον τελικό του Euro 2020 θα βρεθούν η Αγγλία και η Ιταλία, καθώς και το ότι τα «Τρία Λιοντάρια» θα χάσουν στην διαδικασία των πέναλτι.

sdna

Ιταλία-Αγγλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα.

sdna

Η διεξαγωγή του Euro σε διαφορετικές χώρες έφερε προβληματισμό και ο πρόεδρος της της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν διευκρίνισε δε θα στηρίξει ξανά τέτοιο πλάνο.

sdna

Περισσότερες από 500 επιλογές και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

sdna

Αγγλία και Ιταλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Euro, με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ να μοιράζει απλόχερα δώρα στους νικητές!

sdna

Η ανάλυση του αποψινού ημιτελικού του Ευρωπαϊκού συνοδεία μιας γλυκιάς γευστικής πρότασης.

sdna