Ο κύβος ερρίφθη: Champions League με νέο format και 36 ομάδες!

Η συνάντηση ανάμεσα στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και την επιτροπή διοργανώσεων της UEFA γεφύρωσε τα κενά και την Δευτέρα η εκτελεστική επιτροπή ψηφίζει για το νέο Champions League που θα τεθεί σε ισχύ από το 2024! Το μόνο που μένει πια είναι η οριστική επικύρωση που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Το νέο format του Champions League που θα ξεκινήσει το 2024 θα έχει μέσα 36 ομάδες στους ομίλους και ο τρόπος διεξαγωγής του δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα! Η αρχική απόφαση ήταν να παρθεί στις 31 Μαρτίου, ωστόσο το ...

Δείτε επίσης

Το νέο φορμάτ του Women's Champions League είναι η μικρότερη από τις ουσιαστικές αλλαγές που πραγματοποίησε η UEFA στην κορυφαία γυναικεία διασυλλογική διοργάνωση, την οποία είδε επιτέλους ως μέσο για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου συνολικά.

sdna

Τα αυξημένα κρούσματα Covid-19 και το lock-down στην Τουρκία κάνει την UEFA να εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις για τον τελικό του φετινού Champions League!

sdna

Μετά τις ερωτήσεις, τις αμφισβητήσεις και τις ανησυχίες που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, η UEFA θέλησε να εξαλείψει κάθε αμφιβολία, επιβεβαιώνοντας ότι ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης (29/5), όπως έχει προγραμματιστεί, ανεξάρτητα από την υγειονομική κατάσταση της χώρας.

sdna

Σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό θα προχωρήσει η UEFA στη μάχη ενάντια στο μίσος που επικρατεί στα social media.

sdna

Η πανδημία συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μας και να δυσκολεύει μεταξύ άλλων και το ποδόσφαιρο.

sdna

Κίνδυνο βαριάς «καμπάνας» αντιμετωπίζουν τα ιδρυτικά στελέχη της European Super League, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

sdna

Η ανακοίνωση-απάντηση της UEFA στην ESL την Κυριακή, κατέληγε μ' ένα εύγλωττο enough is enough. Γράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

sdna

Γέφυρες στον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Τζόελ Γκλέιζερ, μετά την γκάφα με τη συμμετοχή της ομάδας στην European Super League.

sdna