Μια γιαγιά σε ταξιδιωτικό σεργιάνι στα Εθνικά πάρκα των ΗΠΑ

Από τις ερήμους της Νότιας Καλιφόρνιας μέχρι τα καταπράσινα δάση της Αλάσκας, οι ΗΠΑ είναι προικισμένες με μια απίστευτη ποικιλομορφία της Φύσης.  Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της η Joy Ryan δεν μπόρεσε να δει ποτέ ένα άλλο τοπίο, πέρα από την πατρίδα της το Οχάιο.Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle ...

Δείτε επίσης

Το 'φεγγάρι του θερισμού', η τελευταία υπερπανσέληνος του 2023, θα κορυφωθεί αύριο Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου. Είναι η τέταρτη και τελευταία υπερπανσέληνος του 2023 και σημειώνεται πιο κοντά στη φθινοπωρινή ισημερία του βόρειου ημισφαιρίου.

real

Ο σχηματισμός πάγου στην Ανταρκτική έφθασε στο ανώτατο φετινό επίπεδο και η μέγιστη έκταση δεν ήταν τόσο μικρή από τότε που ξεκίνησαν επιστημονικές καταγραφές, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το Εθνικό Κέντρο Δεδομένων Χιονιού και Πάγου (NSIDC) στις ΗΠΑ.

real

Η Αυστραλιανή Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία του καιρικού φαινομένου Ελ Νίνιο, που γενικά σχετίζεται με την άνοδο της θερμοκρασίας και τις έντονες ξηρασίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καταστροφικές δασικές πυρκαγιές.

real

Στο 'τελικό της σκέλος' βρίσκεται η επιχείρηση της NASA για να εκτρέψει την πορεία του αστεροειδούς Bennu έτσι ώστε αυτός να μην συγκρουστεί με τον πλανήτη μας.

real

Το καλοκαίρι (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος) γνώρισε τις υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες που έχουν ποτέ καταγραφεί, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό παρατηρητήριο Copernicus που θεωρεί ότι το 2023 θα είναι πιθανότατα η θερμότερη χρονιά στην ιστορία της ανθρωπότητας.

real

Ένα κοπάδι με δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο έκαναν την εμφάνιση τους στον υγρότοπο της παραλίας μεταξύ του Ναυπλίου και της Νέας Κίου στην Αργολίδα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

real

Μετά την επιτυχή προσεδάφιση του Chandrayaan-3 η Ινδία πραγματοποίησε σήμερα την εκτόξευση ενός πυραύλου, με αποστολή τη μελέτη του ήλιου.

real

'Κυνηγοί' του τέρατος του Λοχ Νες συμμετέχουν στη μεγαλύτερη αναζήτηση των τελευταίων δεκαετιών για το μυθικό θηρίο.

real