Οι παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου που πρέπει οπωσδήποτε να κολυμπήσετε

Αν δεν καταφέρετε φέτος να επισκεφθείτε τα ελληνικά πανέμορφα νησιά, η Δυτική Πελοπόννησος έχει πανέμορφα τοπία με υπέροχα καταγάλανα νερά και αμουδερές παραλίες, που θα απολαύσετε το μπάνιο σας.Διαβάστε επίσης: Χιλιαδού: Η ονομαστή παραλία της Εύβοιας ΒοϊδοκοιλιάΗ Βοϊδοκοιλιά είναι παραλία της Μεσσηνίας που θεωρείται από τις ομορφότερες της Μεσογείου. Είναι διάσημη κυρίως για το ολοστρόγγυλο σχήμα της που θυμίζει το γράμμα Ω και βρίσκεται βόρεια της Πύλου, στις ακτές του Ιονίου. Η παραλία και η ευρύτερη περιοχή έχει χαρακτηριστεί τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και είναι ενταγμένη στο Δίκτυο Natura 2000.Η Βοϊδοκοιλιά είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας ολόκληρης, με τα γαλαζοπράσινα νερά, ...

Δείτε επίσης

Βρίσκεται στην Υεμένη και έχει γίνει σύμβολο για την άνοδο και την ανθεκτικότητα του πολιτισμού της Μέσης Ανατολής μέσα στην ερημιά της ερήμου.

in.gr

Από το φαγητό μέχρι την ιστορία και την αρχιτεκτονική της, αυτή η πόλη είναι μια ταξιδιωτική εμπειρία

in.gr

«Αν είμαι υπέρμαχος σε κάτι, αυτό είναι το να μετακινείσαι» είχε πει κάποτε. «Όσο πιο μακριά μπορείς, όσο πιο πολύ μπορείς».

in.gr

«Όταν ονειρεύεστε τις τέλειες διακοπές, στο μυαλό σας έρχονται παραλίες με λευκή άμμο σε τροπικό κλίμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και μια πλούσια κουλτούρα. Υπάρχει μέρος και με τα τρία;»

in.gr

Οι ταξιδιώτες μπορεί να πηγαίνουν στο Σέντραλ Παρκ ή στην Τάιμς Σκουέρ για να δουν τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Τζάκσον Χάιτς για να νιώσετε το DNA της πόλης και να καταλάβετε πώς από εδώ ξεκίνησαν όλα.

in.gr

«Ζήστε σαν ντόπιοι»: Το CNBC παροτρύνει τους τουρίστες να επισκεφθούν επτά λιγότερο δημοφιλή ελληνικά νησιά.

in.gr

Η Ελλάδα μπορεί με σιγουριά να ξεχωρίζει και να κερδίζει πρωτιές παγκοσμίως, καθώς έχει διακριθεί πολλές φορές για τις παραλίες της αλλά και τις γραφικές γωνιές της.

in.gr

Οι Gen Zs δεν έχουν πολλά χρήματα, αλλά ταξιδεύουν ούτως ή άλλως

in.gr