Ελληνικοί προορισμοί 6 στους 10 κορυφαίους της ΕΕ

Την τιμητική της έχει και αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα, αφού κατόπιν έρευνας της ForwardKeys 6 στους 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς που βασίζονται στο μοντέλο «ήλιος-θάλασσα» να είναι ελληνικοί.Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από τις κρατήσεις πτήσεων του φετινού γ’ τριμήνου, η Μύκονος και η Ρόδος καταγράφουν αύξηση της ζήτησης σε ποσοστό 29% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα τρία ωραιότερα χωριά της Ελλάδας Ακολουθούν τα Χανιά με το αντίστοιχο ποσοστό να διαμορφώνεται στο 26%, έπονται το Ηράκλειο στο +23% και η Σαντορίνη στο +20%, με τη Θεσσαλονίκη να σημειώνει αύξηση της ζήτησης κατά 17% σε σχέση πάντα με τα επίπεδα του 2019, βάσει των κρατήσεων ...

Δείτε επίσης

Όσα θα χρειαστείς για να δώσεις τον καλύτερο αλιευτικό σου εαυτό

in.gr

Ένας παραθαλάσσιος οικισμός σας περιμένει κοντά στην Πύλο και σας υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές, σε μέρη που φαντάζουν εξωτικά.

in.gr

Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και είναι μια πολύ όμορφη παραλία με άμμο και αιωνόβια πεύκα να της χαρίζουν δροσερή σκιά.

in.gr

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Μην ξεχάσεις αυτούς τους κανόνες συμπεριφοράς από τον Τάσο Δούση

in.gr

Πρόκειται για μια παραλία που ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τυχαία πτήση drone.

in.gr

Ο «Δηλητηριώδης Κήπος» στο Άλνουικ στο Νορθάμπερλαντ της Αγγλίας, «φιλοξενεί» περισσότερα από 100 είδη τοξικών, δηλητηριωδών και με ναρκωτικές ιδιότητες φυτά. Και το καλύτερο...είναι ανοιχτό στο κοινό για μία «βόλτα θάνατου».

in.gr

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Μην ξεχάσεις αυτούς τους κανόνες συμπεριφοράς από τον Τάσο Δούση

in.gr

Οι ωραιότερε παραλίες της Πελοποννήσου βρίσκονται δυτικά, μαζί με μερικούς από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους και μια ολόκληρη σειρά από κάστρα βγαλμένα από την παιδική μας φαντασία.

in.gr