Τραβάει το σχοινί ο Κύρτσος - Η ανάρτησή του για «υπερκυβέρνηση Μαξίμου»

Η «Ελπίδα» ρίχνει λάδι στη φωτιά στις σχέσεις του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου με το ΜαξίμουΟ γαλάζιος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαφοροποιείται συχνά από την γραμμή της κυβέρνησης σε τέτοιο σημείο που δεν αποκλείεται η οριστική ρήξη με το ΜαξίμουΠρόσφατα ο Γιάννης Οικονόμου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Γιώργου Κύρτσου που διαφοροποιούνται από τις θέσεις της κυβέρνησης.«Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει εδώ και πολύ καιρό μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του. Είναι πολύ φανερό» τόνισε για το θέμα ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κληθείς να ...

Δείτε επίσης

Επανέρχονται τα Συμβούλια Διοίκησης των ΑΕΙ που θα συγκροτούνται με νέα διαδικασία – Δυνατότητα «εσωτερικού Erasmus» μεταξύ των ΑΕΙ και ανταποδοτικές υποτροφίες.Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατέθεσε για διαβούλευση η Νίκη Κεραμέως

lykavitos

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης.«Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο συνέδριο συμμετείχαν νέοι άνθρωποι», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ανανέωση στην Κεντρική Επιτροπή.

lykavitos

Στις προκλήσεις της Τουρκίας και στην ακραία ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας μπορούν να διασφαλίσουν την εδαφική της ακεραιότητα.

lykavitos

Μπορεί η μισή Κυβέρνηση να βρίσκετε στο Νταβός αλλά κανείς δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε μια κουβέντα από τον πρωθυπουργό, αναφορικά με τις σκέψεις του για το εάν θα προχωρήσει ή όχι στον διαβόητο ανασχηματισμό.Ο αεικίνητος Μητσοτάκης συνεχίζει σε ένα πράγματι «τρελό» ρυθμό παραγωγής εθνικής πολιτικής από τις ΗΠΑ μέχρι τις Ελβετικές Άλπεις, και τις όποιες αποφάσεις του για το κυβερνητικό σχήμα δεν τις έχει μοιρασθεί με κανέναν.

lykavitos

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρέστη απόψε στην παρουσίαση του βιβλίου «Σπύρος Μουστακλής – Ένας Ελεύθερος Πολιορκημένος» στο Πάρκο Ελευθερίας, στο πρώην κολαστήριο της ΕΑΤ-ΕΣΑ.

lykavitos

Τι συμβαίνει σε μια εταιρεία

in.gr

«Σε εξέλιξη ένα ευρύ πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της Δικαιοσύνης που υλοποιείται βήμα βήμα», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

lykavitos

Μόνο πυρομαχικά από τα αποθέματα πήγαν στην Ουκρανία

in.gr