Τα μηνύματα Ανδρουλάκη, ο αμίλητος Καστανίδης και οι αναφορές στις γυναίκες

Τα στελέχη του κόμματος ήρθαν από όλη την Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου, Νίκου ΑνδρουλάκηΧωρίς να κάνει καμία δήλωση προσήλθε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Καστανίδης μια μέρα μετά τη δημόσια δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε την Α’ Θεσσαλονίκης στερώντας του, προς το παρόν, τη βουλευτική έδρα και αφήνοντας τον εκτός Βουλής.Το ιστορικό στέλεχος του κόμματος ήταν παρών στη συνεδρίαση, που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσα από ...

Δείτε επίσης

Από ιστοσελίδες έμαθαν πως αντικαταστάθηκαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης. Και οι δύο σε δημόσια δήλωση τους εξέφρασαν εμμέσως την ενόχληση τους.Στη διεύθυνση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο Γιώργος Τσίπρας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ορίστηκε η Δώρα Αυγέρη. 

lykavitos

Αϊνστάιν αλλά και… Αληπασάδες είχε η έναρξη της ομιλίας, της κεντρικής προεκλογικής στα Ιωάννινα από τον Σπύρο Ριζόπουλο.

epiruspost

Αύξηση κατά 54% καταγράφουν οι οδικές αφίξεις στη χώρα μας από τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς για την περίοδο από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2023.

epiruspost

Στη... μονταζιέρα φαίνεται πως «έκοψε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία τον υποδέχθηκε χθες Τετάρτη (27/9) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.Οι δύο τους έβγαλαν κοινές φωτογραφίες και ήταν μαζί, ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν εμφανίζεται πουθενά.

lykavitos

«Συνιστά ένα έλλειμμα γνώσης του κόμματος και τοποθέτησης επί του κόμματος, από τη μεριά του κυρίου Κασσελάκη. Δηλαδή, εμείς ξέρουμε ότι όταν εκλέγεται ένας Πρόεδρος, καλεί τη Γραμματεία, μέσω της Γραμματείας, κάνει τις προτάσεις του για αλλαγές, ας πούμε, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ή οπουδήποτε και από εκεί και πέρα προχωράμε κανονικά», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδης Μπαλτάς.

lykavitos

Βόλτα στο Σύνταγμα και την Ερμού έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Μαζί με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο αλλά και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, συνομίλησε με τους πολίτες και έβγαλε φωτογραφίες. 

lykavitos

Στη Βουλή θα βρίσκεται το γραφείο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε την πρόθεση του να εγκατασταθεί από σήμερα στο γραφείο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

lykavitos

Η ένταξη του Ζαγορίου στην Unesco είναι πολύ σημαντική εξέλιξη. Και η επιτυχία δεν αμφισβητείται.

epiruspost