Ο Μητσοτάκης έχασε την μπάλα - Όλα τα ενδεχόμενα πλέον (και οι εκλογές) ανοικτά - zarpanews.gr

«Κόλαση του Δάντη» χαρακτηρίζει κορυφαίος υπουργός τις εξελίξεις. Οι παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέων «ακουμπάνε» ευθέως Μητσοτάκη «Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στη Νέα Δημοκρατία μετά τις παραιτήσεις του εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του αρχηγού της ΕΥΠ κ. Κοντολέων για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Στους κόλπους της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι διάχυτος ο φόβος ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων, ακόμα και πρόωρες εκλογές. «Κόλαση του Δάντη» χαρακτηρίζει κορυφαίος υπουργός τις εξελίξεις, ενώ άλλος συνάδελφός του εκτιμά ότι έχει χαθεί η μπάλα και εκφράζει έντονο προβληματισμό για το μέχρι που μπορεί ...

Δείτε επίσης

Μια μέρα μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος επανήλθε επί του θέματος, εξαπολύοντας «δριμύ κατηγορώ» στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

thecaller

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Άκης Σκέρτσος με την οικογένειά του, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook, εξηγώντας πως ο γιος του χρειάστηκε να κάνει ένα δύσκολο, τρίωρο χειρουργείο.

patrisnews

Πολύ θα ήθελα να έμπαινα στα κινητά των γιατρών και των επιστημόνων που υποτίθεται πως συμβουλεύουν τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό

zarpanews

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης γράφει στην AthensVoice για τον Γρήγορη Δημητριάδη, που παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, λέγοντας – μεταξύ άλλων- πως «προσέδωσε στον θεσμό της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, όχι μόνο συμβολικό, αλλά κυρίως ουσιαστικό κοινωνικό πρόσημο. Τον Γρηγόρη Δημητριάδη».

thecaller

Καίτοι προς το παρόν διεκδικεί απλά μια θέση στην επόμενη Βουλή η Χαρά Ξάνθη δείχνει ιδιαίτερη κινητικότητα και "πολιτικό τσαμπουκά". Η εν δυνάμει υποψήφια βουλευτίνα Τρικάλων της Ν.Δ. βρέθηκε μάλιστα την Τετάρτη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Εκεί είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Στέλιο

trikalavoice

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η άλλοτε πολιτευτής με τη ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, που έχει μονοπωλήσει κατά καιρούς την επικαιρότητα με τις ακραίες δηλώσεις της, εντάσσεται στο κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, που ονομάζεται «Εθνική Δημιουργία».

thecaller

Με καυστικό τρόπο σχολίασε το σκάνδαλο των υποκλοπών ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας. Όπως αναφέρει σε διαδικτυακή του ανάρτηση:

magnesianews

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του Βασίλης, και στο δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, αναφέρθηκε ο Άκης Σκέρτσος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

thecaller