Ήγγικεν ή ώρα του Ισίδωρου Ντογιάκου

ΠΚ

Δεν είναι πια μυστικό για κανέναν στον χώρο της Δικαιοσύνης. Ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα είναι ο νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί. Οι περισσότεροι τον επέλεξαν.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση της καριέρας ενός δικαστικού ο οποίος κάποιες στιγμές συγκρούστηκε. Το «Σύστημα» χρειάζεται βλέπετε και τον αστυφύλαξ αλλά και τον χωροφύλαξ. Το «Σύστημα» για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται συνεργάτες με ταλέντο σε διαφορετικούς ρόλους. Δεν είναι μονοδιάστατο το «Σύστημα». Είναι πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο.

Καλή δουλειά  ας ευχηθούμε λοιπόν στον Ισίδωρο Ντογιάκο. Διότι ως φαίνεται θα έχει πολλούς «Γόρδιους Δεσμούς» να αντιμετωπίσει. Διαθέτει και το τίτλο και το θεσμικό «ξίφος». Εν αναμονή.

...

Δείτε επίσης

Ικανοποίηση αισθάνθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος βλέποντας το πρώτο αεροπλάνο να προσγειώνεται στο Αεροδρόμιο του Επιταλίου.

patrisnews

Περήφανος που είναι αντίπαλος του διασώστη και ακτιβιστή Ιάσωνα Αποστολόπουλου δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

thecaller

Όπως αναφέρει σε δημόσια διαμαρτυρία του, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ιωαννίνων, η συντακτική ομάδα του ertnews.gr από την Αθήνα αρνήθηκε.

zarpanews

Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε χθες ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

thecaller

Για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του στο νησί από την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

newsbomb

«Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 7 επι πλέον παρακολουθούμενους (τους οποίους ανέφερε η Καθημερινή)

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Επειδή το σκάνδαλο των υποκλοπών προβλέπεται να έχει πολύ μέλλον τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, αμέσως δηλαδή μετά τη ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου

zarpanews