Την επέκταση του Fuel Pass για το καλοκαίρι μελετά το ΥΠΟΙΚ

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται τα σενάρια για μια ακόμα ενίσχυση στα καύσιμα.Την ώρα που το μέτρο της ενίσχυσης για τα καύσιμα συνεχίζεται, με τις αιτήσεις και τις εξαργυρώσεις του Fuel Pass να «τρέχουν» παράλληλα, η κυβέρνηση βάζει ήδη στο τραπέζι τα σενάρια για την επόμενη δόση.Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το επόμενο Fuel Pass θα καλύπτει την περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο η διαδικασία δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί πριν τον Ιούλιο.Άλλωστε, η πρώτη επιδότηση καυσίμων αφορούσε τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.Διαβάστε επίσης: Βήμα προς βήμα η διαδικασία του Fuel Pass στο vouchers.gov.gr Και στη δεύτερη ...

Δείτε επίσης

Αδυναμία να συγκρατήσουν το αυξημένο κόστος δηλώνουν επιχειρηματίες του κλάδου. Καθημερινό φαινόμενο οι ανατιμήσεις από τους προμηθευτές. Τετραπλασιασμός του κόστους της ενέργειας για τις επιχειρήσεις.

in.gr

H ψηφιακή κάρτα εργασίας θα αφορά 121.000 εργαζομένους σε τράπεζες και σουπερμάρκετ και 53 ΑΦΜ εταιρειών.

in.gr

Μεγαλώνει το κύμα των αποφάσεων των δικαστηρίων με τις οποίες δικαιώνονται. Διεκδικούν την επιστροφή κομμένων συντάξεων και δώρων κατά την περίοδο των Μνημονίων

in.gr

Οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων με την πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου ύψους 250 ευρώ πετυχαίνουν προσωρινή εξαίρεση από την κατεδάφιση και άμεση αναστολή προστίμων.

in.gr

Μούχλα σε τρία στα δέκα σπίτια, ενώ ένα στα τρία νοικοκυριά περιόρισε φαγητό, φάρμακα κλπ. για να καλύψει τα ενεργειακά κόστη, σύμφωνα με έρευνα της Καπα Research.

in.gr

Οι οικονομίες της ζώνης του ευρώ παραμένουν θεμελιακά ισχυρές

in.gr

Από 1η Αυγούστου 2022 έως 31 Ιουλίου 2023

in.gr