ΤΕΕ Κεντρικής Δυτικής Θεσσαλίας: Νέο «Εξοικονομώ» επί τάπητος στη δια ζώσης συνεδρίαση του Τμήματος - larissanet.gr

Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων βρέθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, επί τάπητος στη δια ζώσης συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο πρόεδρος, κ.Νίκος Παπαγεωργίου ενημέρωσε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής αναφορικά με τις προτάσεις που διαμορφώνονται, στο πλαίσιο συνδιασκέψεων με τα υπόλοιπα Περιφερειακά Τμήματα του ΤΕΕ. Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος είναι η πρώτη δια ζώσης, μετά τα τελευταία μέτρα περιορισμού της πανδημίας Covid-19, που είχαν τεθεί σε ισχύ. Στη συνεδρίαση μετείχαν οι κ.κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ...

Δείτε επίσης

Βλέπουν «φαντάσματα», ή είναι βάσιμος ο φόβος τους για το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες;

huffingtonpostgr

Περισσότερα από 8,7 εκατ. ευρώ πλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

dimosio

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ελέγξει ποιοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση για τη μετοχή της ΔΕΗ και από ποιους, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «χιλιάδες μικροεπενδυτές έχασαν τα χρήματά τους από κινήσεις στο Χρηματιστήριο με τη μετοχή της ΔΕΗ, που είναι τουλάχιστον ύποπτες».

skai

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Στεργίου.

skai

Η διαστημική βιομηχανία ανταποκρίνεται σε κρίσιμες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες και προκλήσεις.

kathimerini

«Αγοράστε τώρα ελληνικά κρατικά ομόλογα μέσης διάρκειας», συστήνει στους επενδυτές η DZ Bank ενόψει των ανακοινώσεων που αναμένεται να κάνει η ΕΚΤ σε ό,τι αφορά τη ζωή μετά το PEPP.

kathimerini

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας,

athina984