Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το consortium ΤΜΕΔΕ/Ellington

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατόπιν της αποψινής συνεδρίασης του Γενικού του Συμβουλίου, αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το consortium ΤΜΕΔΕ/Ellington.Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω διαπραγματεύσεων. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κορωνοϊός: «Θα αργήσουμε να δούμε μείωση θανάτων και διασωληνωμένων» -Μάχη να πειστούν οι άνω των 60 για εμβολιασμόΓκάγκα: Είναι κυρίως πανδημία ανεμβολίαστων, οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν πολύ λιγότεροΑσύλληπτο περιστατικό στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Εσβησε το τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς τηςΔημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 11% της ΝΔ -Ναι στην επέκταση υποχρεωτικότητας λέει το 66%, το 48% των ...

Δείτε επίσης

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του φυσικού αερίου παραμένει υπερτετραπλάσια από πέρσι, στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup δεν πρόκειται να συζητηθεί ούτε λέξη για την ενεργειακή κρίση.

iefimerida

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,bitcoin,ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ,ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,

newsbomb

Η αυξημένη ροή των εσόδων στα κρατικά ταμεία έχει φέρει χαμόγελα στο οικονομικό επιτελείο. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, είναι η αυξητική τάση στη χρήση «πλαστικού» χρήματος, καθώς έτσι κλείνουν οι «τρύπες» της φοροδιαφυγής, απ’ όπου κάθε χρόνο χάνονται 5-6 δισ ευρώ.

iefimerida

Γιατί διεκδικούν το project Dimand και R.E.D.S. - Σε τι στοχεύει το ΤΑΙΠΕΔ από την υποβολή των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών μέσω του e-Auction

protothema

Με φρενήρεις ρυθμούς συνεχίστηκε ο «καλπασμός» της οικονομίας και τον Νοέμβριο.

protothema

Το «παράθυρο» της παράτασης της προθεσμίας για την εφάπαξ εξόφληση της επιστρεπτέας προκαταβολής με έκπτωση 15% άνοιξε η Κυβέρνηση.

newsbomb

Με φρενήρεις ρυθμούς συνεχίστηκε ο «καλπασμός» της οικονομίας και τον Νοέμβριο.

protothema