Πάνω από 12 δισ. ευρώ ο λογαριασμός για την ενέργεια το 2022

Στα 16,4 δισ. ευρώ ανήλθε το κόστος των μέτρων για την ενεργειακή και υγειονομική κρίση το 2022, με στόχο να στηριχθούν νοικοκυριά, επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου. Από το ποσό αυτό τα 12,1 δισ. ευρώ χρηματοδότησαν τις παρεμβάσεις στην ενέργεια, ενώ τα υπόλοιπα 4,3 δισ. ευρώ κατευθύνθηκαν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Ειδικότερα, στα μέτρα για την ενεργειακή κρίση που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2022 συγκαταλέγονται η επιδότηση οικιακών και εταιρικών τιμολογίων στην ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, η αναδρομική επιστροφή ...

Δείτε επίσης

Κλείσιμο με άνοδο στο χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη

newsbomb

Με κέρδη έκλεισε την Πέμπτη (8/12) η Wall Street, αφού οι δείκτες Nasdaq και S&P 500 διέκοψαν το αρνητικό σερί τους.

iefimerida

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δείχνει ότι η Ελλάδα κατέγραψε μια από τις μεγαλύτερες μειώσεις ελλείμματος ΦΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2020.

lykavitos

Αναχρονιστικός φαίνεται πως είναι ο τρόπος λειτουργίας των υποθηκοφυλακείων της χώρας.

megatv

Στην προτελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, οι επενδυτές κίνησαν τον υποκείμενο δείκτη μόνιμα  σε θετικό πεδίο. Το άνοιγμα στις 2207,02 μονάδες αντιστοιχούσε

naftemporiki

Ποσοστό στην ιδιοκτήτρια του Nammos, Monterock International, απέκτησε η Alpha Dhabi, εισηγμένη επενδυτική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

kathimerini

ΠΗΓΗ: moneypress.grΧρεωστικά ειδοποιητήρια λαμβάνουν από τον ΕΦΚΑ περισσότεροι από 190.000 μισθωτοί με παράλληλη απασχόληση για την οποία αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, προκειμένου να καταβάλουν επιπλέον εισφορές για το 2021.

lykavitos