Οι προκλήσεις του νέου ΟΑΕΔ στην ενίσχυση της απασχόλησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - larissanet.gr

Σημαντική κρίθηκε η χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη με επίκεντρο τις πολιτικές ενέργειες απασχόλησης και τον ρόλο του νέου ΟΑΕΔ στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Ο Αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Χρήστος Γιακουβής αφού καλωσόρισε τον Διοικητή του ΟΑΕΔ ανέφερε πως ο Οργανισμός είναι από τους βασικούς συνομιλητές των κοινωνικών φορέων για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη της απασχόλησης. Η μεγαλύτερη πρόκληση και στρατηγική προτεραιότητα για τον ΟΑΕΔ θα πρέπει να είναι η αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, καθώς ...

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Στο φουλ οι συμψηφισμοί με οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος

newsbomb

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Στεργίου.

skai

Περισσότερα από 8,7 εκατ. ευρώ πλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

dimosio

Βλέπουν «φαντάσματα», ή είναι βάσιμος ο φόβος τους για το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες;

huffingtonpostgr

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ελέγξει ποιοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση για τη μετοχή της ΔΕΗ και από ποιους, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «χιλιάδες μικροεπενδυτές έχασαν τα χρήματά τους από κινήσεις στο Χρηματιστήριο με τη μετοχή της ΔΕΗ, που είναι τουλάχιστον ύποπτες».

skai

Η διαστημική βιομηχανία ανταποκρίνεται σε κρίσιμες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες και προκλήσεις.

kathimerini

«Αγοράστε τώρα ελληνικά κρατικά ομόλογα μέσης διάρκειας», συστήνει στους επενδυτές η DZ Bank ενόψει των ανακοινώσεων που αναμένεται να κάνει η ΕΚΤ σε ό,τι αφορά τη ζωή μετά το PEPP.

kathimerini

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας,

athina984