Ακρίβεια: Αυτά είναι τα 3 μέτρα στα οποία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Ενέργειας - Κανένα πλαφόν στο φυσικό αέριο (video)

Σε πολιτική συμφωνία κατέληξαν οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με μέτρα για τον μετριασμό των υψηλών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας. Δείτε επίσης: Nord Stream: Εντοπίστηκε και 4η διαρροή! Έχει διαρρεύσει το μισό και πλέον αέριο - Θα αδειάσει ως την Κυριακή (Video) Όπως αναφέρει μήνυμα της τσεχικής προεδρίας στο Twitter, κατέληξαν σε συμφωνία για: 1) υποχρεωτική μείωση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, 2) ανώτατο όριο στα έσοδα όσων παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με άλλες τεχνολογίες και 3) συνεισφορά αλληλεγγύης από τους παραγωγούς ορυκτών καυσίμων. Νωρίτερα, η Επίτροπος Ενέργειας, Κάντρι Σίμσον, προσερχόμενη στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ και μιλώντας αναφορικά με την ιδέα να επιβληθεί ένα γενικό ανώτατο όριο ...

Δείτε επίσης

Αβεβαιότητες τόσο σε δημοσιονομικό επίπεδο όσο και σε όρους ρυθμού ανάπτυξης την ελληνικής οικονομίας γεννούν οι καταστροφικές επιπτώσεις από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των τελευταίων μηνών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

lykavitos

Διέψευσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Κωστής Χατζηδάκης, τη φημολογία πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την αύξηση των φορολογικών συντελεστών, τονίζοντας πως στόχος είναι να μειωθούν μέσω της πάταξης της φοροδιαφυγής.«Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο και ο κ. Θεοχάρης το διευκρίνισε. Έχω δει τις δηλώσεις και νομίζω είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

lykavitos

Τα επίπεδα του αμερικανικού χρέους ξεπέρασαν τα 33 τρισ. δολάρια για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα, καθώς οι νομοθέτες διαπραγματεύονται νομοσχέδιο για τις δημόσιες δαπάνες.

kathimerini

Μια αξέχαστη βραδιά με πολλή διασκέδαση, κέφι, αλλά και σπουδαία μηνύματα είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε σε ένα ορόσημο για το κέντρο της Αθήνας, το Ζάππειο, με την αφορμή του Zero waste live concert. Με πρωταγωνιστές την ανακύκλωση και τον Γιώργο Μαζωνάκη στο μικρόφωνο, η ΤΕΧΑΝ και ο Δήμος Αθηναίων μας υποδέχθηκαν σε μια γιορτή …

tromaktiko

Αναστολή του “πράσινου” τέλους διαμονής στα καταλύματα της χώρας για τους χειμερινούς μήνες αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

epiruspost

Αυξήθηκαν κατά 12,7% οι ετήσιες δαπάνες

agrocapital

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξη προτιμητέο επενδυτή για το 67% στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. (Ο.Λ.Β. Α.Ε.).

huffingtonpostgr

Η προθεσμία για την πληρωμή των δόσεων φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ λήγει αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Όσοι δεν έχουν προλάβει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, μπορούν να το πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet.

lykavitos