Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν είμαι ο Χριστός ούτε και ο Σούπερμαν για να μειώσω τις τιμές»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε νέα τοποθέτηση σχετικά με την αύξηση στις τιμές των τροφίμων και την ακρίβεια, επισημαίνοντας με ιδιαίτερο τρόπο, ότι είναι αδύνατο να αποτραπεί κάτι τέτοιο. Ο υπουργός Ανάπτυξης, που είχε προχωρήσει νωρίτερα και σε αδιανόητες δηλώσεις για το δυστύχημα των Τεμπών, προκειμένου να δικαιολογήσει τις εξωφρενικές αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα και ότι δεν είναι «Ο Ιησούς Χριστός για να γεννάει ψάρια ούτε ο Σούπερμαν για να εξαφανίσει το παγκόσμιο πρόβλημα του πληθωρισμού». Στο ερώτημα πόσο «τρέχει» ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είπε τα εξής: «14,7%, είμαστε οι τέταρτοι χαμηλότεροι στην ΕΕ. Πλάκα μου κάνεις; Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ...

Δείτε επίσης

Σε άνοδο οι τιμές για πέμπτη συνεχή χρονιά φέτος - Τις τάσεις καταγράφει σε σχετική της ανάλυση η εταιρεία συμβούλων ακινήτων GEOAXIS

protothema

Ανοδικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου

protothema

Τρεις ελληνικές τράπεζες στην πρώτη 5άδα των πιστωτικών ιδρυμάτων

protothema

Η Ελλάδα εμφανίζει τον πέμπτο χαμηλότερο πληθωρισμό μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης

lifo

Ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε πάνω από το ψυχολογικό όριο των 1.200 μονάδων – Μόνο η Πειραιώς με κέρδη στις τράπεζες

protothema

Τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για τους φόρους, σχολίασε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

real

Στην εκδήλωση 'Ανάπτυξη του Πειραιά από τη Ναυτιλία και τη Ναυπηγοεπισκευή' που έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στις 31 Μαίου, έδωσε το παρόν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

real

Οι απασχολούμενοι ανήλθαν σε 4.166.984 άτομα, σημειώνοντας αύξηση κατά 65.128 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο 2022 (1,6%) και μείωση κατά 36.984 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 (0,9%).

real