Κόντρα της Ducati MotoGP με την ηλεκτρική Ducati MotoE

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές ημέρες η ομάδα δοκιμών της Ducati βρέθηκε στην πίστα του Mugello για ιδιωτικές δοκιμές. Μαζί με την ομάδα MotoGP του ιταλικού εργοστασίου στην πίστα βρέθηκε και η ομάδα δοκιμών του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού Ducati το οποίο το 2023 θα αντικαταστήσει τις μοτοσικλέτες της Energica στο ενιαίο πρωτάθλημα MotoE.

Ο Michele Pirro είχε στα χέρια του την καινούρια GP22 δουλεύοντας πάνω στο νέο σύστημα διαμόρφωσης του ύψους της μοτοσικλέτας, ενώ ο Alex De Angelis δοκίμαζε παράλληλα την ηλεκτρική μοτοσικλέτα της ιταλικής μάρκας. Οι δύο αναβάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες, ενώ σε κάποια φάση των δοκιμών ...

Δείτε επίσης

Θρήνος και σκηνές τραγωδίας στην κηδεία του 10 μηνών μωρού - Η μαμά κρατούσε ένα φορμάκι

infokids

Λειβαδιά: 14χρονη καταγγέλλει βιασμό από 35χρονο φίλο της οικογένειας

infokids

Ο Χώρος Τέχνης Domatio εγκαινιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση "In Connection" - Volume II, σε concept και επιμέλεια της Mary Stefanou, μέλος της ομάδας του Domatio.

culturenow

Εκρηκτικό ξεκίνημα για το φρεσκοκυκλοφορημένο Evil Dead: The Game. Σύμφωνα με την δημιουργό Saber, το Evil Dead: The Game ήδη έχει κάνει πάνω από 500

game20

Οι Kalfayan Galleries παρουσιάζουν την ατομική έκθεση του Πάνου Τσαγκάρη με τίτλο «The Seed».

culturenow

Η ταινία μυστηρίου του Μπόγκνταν Τζορτζ Απέτρι, «Το θαύμα», έρχεται στους θερινούς κινηματογράφους στις 26 Μαΐου, από την Weirdwave.

culturenow

To Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών - Pandolfini & Siaterli Α.Μ.Κ.Ε. σας καλωσορίζει στην ατομική έκθεση χαρακτικής της Θάλειας Βασιλείου με τίτλο “Mindspaces”, που παρουσιάζεται στο χώρο τέχνης Etch / ink.

culturenow

Το 18ο Athens Digital Arts Festival “FutuRetro” ξεκινάει σε λίγες μέρες και παρουσιάζει τα highlights της φετινής διοργάνωσης.

culturenow