Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με επιδότηση ανταλλαγής έως και 2.000€

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και πραγματικών χιλιομέτρων. Δείτε μέχρι πότε ισχύει η επιδότηση. Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), ανακοίνωσε νέα προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέροντας μέχρι και τις 31/12/2022 Επιδότηση Ανταλλαγής έως και 2.000€. Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του STOCK CENTER, είναι Ελληνικής Αγοράς, με γραπτή 5πλή Εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, που κάνουν πιο εύκολη την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου! Η γραπτή 5πλή Εγγύηση της Βελμάρ που δίνεται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι: Καλής λειτουργίας Εγγύησης Πραγματικών Χιλιομέτρων Ατρακάριστου Καλύτερης τιμής Επιστροφής χρημάτων Πληροφορίες για το στοκ των αυτοκινήτων ...

Δείτε επίσης

Για μία ακόμη χρονιά, το χιόνι επισκέπτεται τη χώρα μας, με το τοπίο να γίνεται λευκό ακόμα... κακοκαιρία Χιόνι αυτοκίνητο οδήγηση συμβουλές tips

zougla

Το Range Rover Velar είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο κομψά και premium SUV... SUV ananeosi premium Range Rover Velar

zougla

Πρωταγωνίστρια της ελληνικής αγοράς η Opel τον Ιανουάριο του 2023, με πρωτιά σε ταξινομήσεις σε επιβατικά και best-seller μοντέλο.

caranddriver

Το νέο Bridgestone Turanza 6 επιτυγχάνει την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο, κορυφαία χιλιομετρική απόδοση και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου/ενέργειας.

caranddriver

Πρωταγωνίστρια της ελληνικής αγοράς η Opel τον Ιανουάριο του 2023, με πρωτιά σε ταξινομήσεις σε επιβατικά και best-seller μοντέλο.

caranddriver

Από την 1η Φεβρουαρίου 2023,ο νέος Επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη είναι ο κ. Eric Laforge. Αντικατέστησε την κ. Antonella Bruno που με τη σειρά της αναλαμβάνει... Ευρώπη επικεφαλής Jeep Eric Laforge

zougla

H Hellenic Hydrogen είναι η κοινοπρακτική εταιρεία που θα εστιάσει στην ανάπτυξη έργων πράσινου υδρογόνου και στην οποία η Motor Oil κατέχει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου και η ΔΕΗ το 49%.

caranddriver

Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 235/40R18 91W και διαθέτουν ένα ασύμμετρο σχέδιο πέλματος που προσφέρει ισχυρή δύναμη πρόσφυσης και ανώτερη απόδοση στο βρεγμένο.

caranddriver