Στο «σφυρί» μολύβι του Χίτλερ - Το εξωφρενικό ποσό που αναμένεται να πουληθεί

Ένα επάργυρο μολύβι που φέρεται ότι ανήκε στον Αδόλφο Χίτλερ θα μπει σε δημοπρασία στο Μπέλφαστ με την τιμή, που εκτιμάται ότι θα πουληθεί, να ανέρχεται έως και τις 80.000 λίρες.Πιστεύεται πως πρόκειται για δώρο της συντρόφου του Εύα Μπράουν για τα 52α γενέθλιά του στις 20 Απριλίου 1941. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πώς η Ζοζεφίν Χερμπστ, «ηγετική κυρία» της Αριστεράς, κατέγραψε την άνοδο του φασισμού Το μολύβι, που αρχικά αγοράστηκε από συλλέκτη σε δημοπρασία το 2002, έχει μια επιγραφή στα γερμανικά, που τελειώνει σε «Eva» και έχει τα αρχικά «AH».Η πώληση ευρείας εμβέλειας ιστορικών αντικειμένων στη δημοπρασία στο ανατολικό Μπέλφαστ ...

Δείτε επίσης

Μία βιογραφία που διερευνά τη σεξουαλικότητα του συγγραφέα υποδηλώνει το χάσμα μεταξύ της αρρενωπής φιγούρας των μυθιστορημάτων και της πραγματικότητας.

in.gr

Το τολμηρό σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό των δύο φοιτητων Γλέζο και Σάντα ένα ανοιξιάτικο σούρουπο στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν τον ιερό βράχο.

in.gr

«Ήταν κάτι που πάντα μου έλειπε» δήλωσε μεταξύ άλλων

in.gr

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, δεν ήξερε πως η εφαρμογή μπορούσε να αναπαράγει αναληθές περιεχόμενο

in.gr

Θεωρητικά, ο Nate εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα στο τμήμα λειτουργιών μιας μεγάλης εταιρείας fintech. Στην πραγματικότητα, ο Nate εργάζεται το πολύ μία ώρα την ημέρα. Με άλλα λόγια είναι funemloyed.

in.gr

Ίσως κανένας άλλος ηθοποιός δεν κατάφερε να συνδυάσει το γέλιο με την τραγικότητα της ζωής τόσο επιδέξια και τρυφερά.

in.gr

Τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Η Λεωφόρος του Μίσους», «Κοντσέρτο για Πολυβόλα», «Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα», «Εν Ονόματι του Νόμου» και «Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω».

in.gr