Ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε τρυφερά στιγμιότυπα με τις κόρες του Εβίτα & Χίλντα μικρές

Υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που το λεπτό και ευφύες χιούμορ τον ακολουθούσε παντού.Κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ως χαρακτήρας ήταν ευγενής, αριστοκρατικός και πολύ διακριτικός.Διαβάστε επίσης: Από τον Ντόναλντ Τραμπ… στην Σάνα Μάριν: Όταν οι πολιτικοί ηγέτες «τα έσπασαν» με τον χορό τους Η αγάπη του για τις κόρες τουΟ Ντίνος Ηλιόπουλος παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα και τρία εγγόνια, την Νικήτα της Εβίτας, την Έλλη και τον Ντίνο, της Χίλντας. Στην αυτοβιογραφία ...

Δείτε επίσης

Πώς ένα λαϊκό τραγούδι του 19ου αιώνα, που έγινε ύμνος της αντιφασιστικής διαμαρτυρίας των Ιταλών παρτιζάνων, κάνει τον γύρο του διαδυκτίου σήμερα, μέσα από δύο τραγουδίστριες της ποπ, την Samin και η Behin Bolouri.

in.gr

Μετά τα περιοριστικά και απανωτά λοκντάουν, πολλοί νέοι βρίσκονται και πάλι κολλημένοι στο σπίτι - εγείροντας φόβους για το νέο κύμα μοναξιάς και ψυχικής νόσου.

in.gr

Ο Μάριος περιέγραψε και την πιο συγκινητική στιγμή που έχει ζήσει.

in.gr

«Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες» είπε ο Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα

in.gr

Η Ισλαμική Επανάσταση του 1979 έφερε σεισμικές αλλαγές στο Ιράν, όχι μόνο για τις γυναίκες. Κυρίως, όμως, για αυτές.

in.gr

Η Ισλαμική Επανάσταση του 1979 έφερε σεισμικές αλλαγές στο Ιράν, όχι μόνο για τις γυναίκες. Κυρίως, όμως, για αυτές.

in.gr

«Το ντοκιμαντέρ House of Hammer, περιέχει γλαφυρές περιγραφές βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και καταναγκαστικού ελέγχου». Αυτή είναι η προειδοποίηση που βλέπουν οι θεατές.

in.gr