Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από τη νόσο Crohn - Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον ρόλο της Δώρας από τους «Παγιδευμένους». Για τον ρόλο της στους «Παγιδευμένους», την προσωπική της ζωή και τη νόσο που την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια μίλησε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου.Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «2night show» και αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την ίδια καθώς και τον ρόλο της Δώρας.Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα, αλλά ...

Δείτε επίσης

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-922605'); }); goo

real

Άγνωστες στιγμές από την ζωή της, την καριέρα της αλλά και τους μεγάλους έρωτες της είχε εξομολογηθεί το 2002 η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου, Νόνικα Γαληνέα, που πέθανε σήμερα 2 Ιουνίου, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή 'Ενώπιος Ενωπίω'.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-924201'); }); goo

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-924284'); }); goo

real

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή 'Πρόσωπο με πρόσωπο', με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

real

Σε μια σπάνια εξομολόγηση σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ryan Gosling μίλησε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας μόλις γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, Eva Mendes.

real

Με πρωτοσέλιδο τίτλο 'Στους δρόμους της φωτιάς' και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Τσίπρα που στοχεύει στην ανατροπή των συσχετισμών και στην αποτροπή της παντοδυναμίας, αλλά και για τον Ανδρουλάκη που απευθύνει κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη 'για να έχει πραγματικό αντίπαλο η Ν.Δ., κυκλοφορεί το 'ΠΟΝΤΙΚΙ' το πρωί της Πέμπτης.

real