Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει τον πατέρα του από αυτοκτονία

Η επίμαχη φωτογραφία με την αδικοχαμένη αδελφή της δεν αργεί να φτάσει στα χέρια της Άννας. Πέρα από το αρχικό σοκ που βιώνει ως αδελφή, εκνευρίζεται γιατί διαπιστώνει για μια ακόμα φορά ότι ο Δημήτρης συγκεντρώνει στοιχεία χωρίς να τα μοιράζεται μαζί της. Και ειδικά το ότι ο πατέρας του γνώριζε την αδελφή της! Αυτό φυσικά διαταράσσει για μια ακόμα φορά τη λεπτή ισορροπία στη συνεργασία τους. Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, η Άννα, για να φτάσει στην αλήθεια, ξεπερνά όχι μόνο τα δικά ...

Δείτε επίσης

Διαβάστε στο zougla.gr τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Δευτέρας... πρωτοσέλιδα εφημερίδων

zougla

Παγιδευμένοι: Ο αδελφός του Δημήτρη και ο πατέρας του, ο πατέρας της Άννας και ο καθηγητής της Μυρτώς, που ήταν και εραστής της, είναι όλοι ύποπτοι για τη δολοφ

gossip-tv

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;  Η Κιγιμέτ αναζητά τη Χουμεϊρά στον κήπο. Προσπαθεί να την εμποδίσει από το να μιλήσει για όσα έμαθε στον Κερέμ.

gossip-tv

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (26/9), η Άννα επιστρέφει στο δωμάτιο και βρίσκει τον Βασίλη, αιμόφυρτο στο πάτωμα. Όλα όσα θα δούμε σήμερα.

gossip-tv

Ο Παράδεισος των κυριών: Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση.

gossip-tv

Ξεκίνησαν τα... προβλήματα στο κανάλι του Αμαρυσίου.

gossip-tv

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (26/9) επεισόδιο.

gossip-tv