Παγιδευμένοι: Ντίνα Μιχαηλίδου: «Η Ειρήνη έχει βαθιά άρνηση μέσα της»

Επιστρέφετε τηλεοπτικά ύστερα από τον «Ερωτα με διαφορά» με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Είστε από τους καλλιτέχνες που δεν επιδιώκετε τη μανιέρα. «Είναι αλήθεια. Δεν μπορώ τη στασιμότητα. Αυτό που θέλω κι επιθυμώ είναι η αλλαγή. Αν έκανα μόνο κωμωδία θα ήμουν δυστυχής. Το να δοκιμάζεις διαφορετικά είδη κάθε φορά, κατ’ εμέ, σε κρατάει σε εγρήγορση και σε εκπαιδεύει καλύτερα για οποιοδήποτε ρόλο προκύψει στο μέλλον».Η περσινή σας ηρωίδα, η Μάρω, ήταν ένας άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας, αφοσιωμένη, με αρχές και όμορφο ...

Δείτε επίσης

Ο «Ντάφυ» εξέφρασε ξανά την γνώμη του γι' αυτόν τον παίκτη, ενώ αποθέωσε τον Μέσι, με σχόλιό του σε ανάρτηση του Gazzetta.

newsbomb

O ηθοποιός είπε μοναδικές ατάκες μιλώντας για την στάση ζωής του, για την δουλειά αλλά και την οικογένειά του, ενώ αρνήθηκε μια σέλφι στην Μαρία Μπακοδήμου.

newsbomb

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-880029'); }); goo

real

Κώστας Αγέρης και Νάταλι Κάκκαβα αποχαιρέτησαν το J2US στο ένατο live.

gossip-tv

Διαβάστε στην «Εστία»: Οι προσδοκίες των βουλευτών της ΝΔ μετά το δείπνο των πρώην πρωθυπουργών στην Κηφισιά – Το απόρρητο, το πόρισμα της Επιτροπής PEGA, η

newsbreak

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

lykavitos

"I'm deeply underwhelmed," tweeted Seb Gorka about leaked Twitter files concerning how to deal with Hunter information.

huffpost

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ελένη Ρουσσινού έχει σπουδαίες συνεργασίες στον χώρο και φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Alpha.

gossip-tv