Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη υπαινίσσεται ότι ο Θέμης είναι πατέρας της Όλγας και εκείνος τρελαίνεται!

Παράλληλα, η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι, πιθανόν, να είναι ο βιολογικός πατέρας της Όλγας και εκείνος τρελαίνεται! ηγουμένη μαθαίνει για τις νέες δολοπλοκίες που ετοιμάζει η Κασσιανή και την τιμωρεί. Συγκεκριμένα, δίνει εντολή να κρατηθεί στο κελί της, μέχρις ότου κάνει μια συζήτηση με τον Γιώργο. Γρήγορα, εκείνος ανακαλύπτει την κράτηση της μοναχής και εκβιάζει την ηγουμένη με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν της. Η τελευταία σαστίζει και προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευσή κτημάτων του ...

Δείτε επίσης

Άσχημα τα πράγματα για τους παίκτες της Μπλε ομάδας - Μετά από έντονο καβγά Τάκης και Ηλίας αποβάλλονται από το παιχνίδι!

newsbomb

Ο Σασμός θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 27 Μαρτίου

newsbomb

Το επεισόδιο που περίμεναν οι τηλεθεατές από τη πρώτη μέρα στο «Μαύρο Ρόδο» έφτασε!

newsbomb

Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην εξώπορτα του σπιτιού του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι , με αφορμή τη συνέντευξη που έλαβε ο δημοσιογράφος...

newsbomb

H νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP είναι γεγονός και ανοίγει «αυλαία» ζωντανά και αποκλειστικά στην «πίστα» της COSMOTE TV.

iefimerida

Ενα λαογραφικό ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τη γαστρονομία της γης των μύθων, των θεών και του πνεύματος.

in.gr