ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι... 47 πρωταθλήματα έχεις!»

Έγινε συνήθεια πλέον. Μετά την πρώτη έκδοση, για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, ακολούθησε η δεύτερη για το 2020-21. Και με ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 47ο στην ιστορία του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μια ακόμη έκδοση, από τον Διονύση Βερβελέ. Το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 47 πρωταθλήματα έχεις!» κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη σεζόν 2021-22 και την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία και πιο κοντά στο 5ο αστέρι για τους «ερυθρόλευκους». Στο βιβλίο, όπως κάθε χρόνο, μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφιέρωμα σε όλους τους ...

Δείτε επίσης

Μία… πλάτη έκλεψε την παράσταση κι έκανε τη διαφορά!

newsbomb

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (29/09)

newsbomb

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι.

gossip-tv

Σασμός: Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

gossip-tv

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-865612'); }); goo

real

Το πολυδιαφημισμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ «Love insland» κάνει πρεμιέρα απόψε -Τα πρώτα αποκαλυπτικά teasers για τους που μπαίνουν στο ριάλιτι.

newsbomb

Διαβάστε στο zougla.gr τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα... εφημερίδες πρωτοσέλιδα

zougla

Η Μελέκ και η Χουμέιρα συζητούν για τον Μουράτ. Η Μελέκ της προτείνει να μιλήσει στον Κερέμ για αυτήν την κατάσταση, πριν τη μάθει από οποιονδήποτε άλλον.

gossip-tv