Η Κλινική: Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Καθώς ο γιατρός Κέλερης θα προσπαθήσει να βρει την αιτία του προβλήματος το ζευγάρι εμβαθύνει στα θεμέλια της σχέσης του, μιας και το άγχος της Αμαλίας ξεκινάει να επιδρά αρνητικά στον Αποστόλη. Ο Τάσος Ζέρβας (16) βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία 2 χρόνια μετά από μια μόλυνση που προκάλεσε παράλυση από τη μέση και κάτω. Η περίπτωσή του αποτελεί μυστήριο για τους γιατρούς. Ωστόσο, η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στον ίδιο τον Τάσο που πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να κινήσει τα άκρα του, αν θέλει να ...

Δείτε επίσης

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη Καζαμπλάνκα δίχασε του κριτές του GNTM 5.

newsbomb

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Λυγνός κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες το πρώτο τους τραγούδι και, όπως είδαμε στο video clip τους, μεταξύ τους υπάρχει πολύ...

gossip-tv

GNTM 5: Βούρκωσε η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία: «Ήμουν εκεί όταν ξεκίνησε ο πόλεμος»

newsbomb

Η Γη της Ελιάς: Ούτε με την Ευτυχία θέλει το twitter τον Κουράκο και είναι σαν να βλέπουμε σε επανάληψη τα σχόλια όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Ιουλία.

gossip-tv

GNTM: H Γέβα, η 19χρονη διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία, συγκλόνισε τους κριτές, όταν αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους την ιστορία της!

gossip-tv

O Γιώργος Λιάγκας έστειλε το δικό του μήνυμά του για την επιτυχία.

newsbomb

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου το απόγευμα της Τρίτης (27-09).

gossip-tv

GNTM: Στο σημερινό επεισόδιο των auditions του ριάλιτι, η Βίκυ Καγιά ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να βγει εκτός του στούντιο.

gossip-tv