Άγρια γη: Πάθος και εκδίκηση

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών, ; ενώ σύντομα ξεκινούν και τα γυρίσματα. Του άρπαξε την περιουσία, του στέρησε το μικρό αδελφό του και τον ανάγκασε να ζει με ψεύτικη ταυτότητα μακριά απ’ ό,τι αγαπούσε. Τώρα, επιστρέφει στην «Άγρια γη» με στόχο να την εκδικηθεί και να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Η συνάντησή τους όμως, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξαναφέρει στην καρδιά του και ζωή του και την ελπίδα...Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ θα μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη, ...

Δείτε επίσης

Μία διαγωνιζόμενη ηλικίας 53 ετών κατάφερε να εντυπωσιάσεις του κριτές του GNTM 5.

newsbomb

GNTM: Η 53χρονη Ευπραξία έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, μετά από παρότρυνση του συντρόφου της, μιας και ήθελε να της βάλει αυτήν την δοκιμασία!

gossip-tv

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη Καζαμπλάνκα δίχασε του κριτές του GNTM 5.

newsbomb

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Λυγνός κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες το πρώτο τους τραγούδι και, όπως είδαμε στο video clip τους, μεταξύ τους υπάρχει πολύ...

gossip-tv

GNTM 5: Βούρκωσε η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία: «Ήμουν εκεί όταν ξεκίνησε ο πόλεμος»

newsbomb

Η Γη της Ελιάς: Ούτε με την Ευτυχία θέλει το twitter τον Κουράκο και είναι σαν να βλέπουμε σε επανάληψη τα σχόλια όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Ιουλία.

gossip-tv

GNTM: H Γέβα, η 19χρονη διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία, συγκλόνισε τους κριτές, όταν αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους την ιστορία της!

gossip-tv

O Γιώργος Λιάγκας έστειλε το δικό του μήνυμά του για την επιτυχία.

newsbomb