Άγρια γη: Η Όλγα βάζει τον Άρη να παρακολουθήσει τον Βλάσση - Αποκλειστικό sneak preview

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), ευτυχισμένη, νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της. Η Όλγα (Ζ. Δούκα) όμως τον βλέπει με καχυποψία και βάζει τον Άρη (Σ. Μιχαήλ) να τον παρακολουθήσει. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κτήμα τον υποδέχονται με αγάπη. Ο Άρης αμέσως τον αναγνωρίζει και θα χρειαστεί να τον ξεσκεπάσει χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα.Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού), από την άλλη, είναι καταρρακωμένος με τα νέα που έχει μάθει, έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα και ψάχνει να βρει τρόπο να πει στον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) την ...

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην κριτική που δέχεται κατά καιρούς για τα σχόλιά του στα social media. Στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media.

real

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δώσει μουσικές συμβουλές σε έναν φίλο του, που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρενέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την σχέση του με τον Έλληνα τενίστα.

real

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γνωστός για το ταπεραμέντο του μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν λείπουν οι “εκρήξεις” και οι κόντρες με τον προπονητή – πατέρα του. Ο Έλληνας τενίστας, στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ξεκάθαρος.

real

H αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας

gossip-tv

Στοργή: Στο σημερινό επεισόδιο (3/2), η Αγνή φτάνει στο γραφείο της Γιατρού με πρησμένα μάτια από το κλάμα και μιλάει για τους εφιάλτες που βλέπει τα βράδια.

gossip-tv

Στοργή: Στο σημερινό επεισόδιο (3/2), η Αγνή φτάνει στο γραφείο της Γιατρού με πρησμένα μάτια από το κλάμα και μιλάει για τους εφιάλτες που βλέπει τα βράδια.

gossip-tv

Το Survivor All Star συμπλήρωσε ένα μήνα τηλεοπτικής πορείας και οι ανατροπές πρωταγωνιστούν.

newsbomb

Με μια ακόμα αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας ήταν όλοι από την μπλε ομάδα.

tlife