Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: «Αυτή η μαμά πρέπει να πάρει μια ανάσα»

Credit: Queen Rania Al Abdullah/Instagram Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα αλλά και μια περήφανη μαμά τεσσάρων παιδιών, τα οποία την κρατούν σε εγρήγορση και διαρκή κίνηση. Το 2023 είναι έτος γάμων και αποφοιτήσεων για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, με τη Ράνια να τρέχει να προλάβει τις υποχρεώσεις των παιδιών της.Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr ...

Δείτε επίσης

Credit: imdb.com googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-9248

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-924828'); }); goo

real

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή 'Καλύτερα Αργά' και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιών μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

real

O Pierce Brosnan είναι η προσωποποίηση του τέλειου άνδρα, αυτού που αγαπά μία γυναίκα μία ζωή, αυτού που ονειρεύεται κάθε γυναίκα να έχει στο πλευρό της.

real

Νέο επεισόδιο στην κόντρα της Angelina Jolie και του Brad Pitt, αφού αυτός κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύζυγός του αρνήθηκε να του πουλήσει το μισό του γαλλικού αμπελώνα τους, το Chateau Miraval, επειδή ένιωθε 'εκδικητική' αφού μια απόφαση για την επιμέλεια δεν πήγε όπως ήθελε.

real

O Ryan Gosling απαντά στα τρολ που φαίνεται πως έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι θα υποδυθεί τον Ken στην επερχόμενη ταινία 'Barbie' λόγω της 'μεγάλης' ηλικίας του.

real

Η Καλομοίρα ήρθε ξανά στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής 'Χαμογέλα και Πάλι'. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να είναι στην επιτροπή του Fame Story, αλλά και για το εάν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision.

real